Το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στη Μήλο.

Το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στη Μήλο.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου 25ης Μαρτίου 1821,οι οποίες αναλυτικά αναφέρονται στο συνημμένο πρόγραμμα.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

• Τριήμερος γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., οικιών και πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι από την 8η πρωινή ώρα της 23ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2023.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

• Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 241,ς και 25ης Μαρτίου 2023, λαμβάνοντας μέριμνα για την εξοικονόμηση ενέργειας στο πλαίσιο και της αρ. ΥΠΕΝ/ΔΕΠΕΑ/68315/502/01.07.2022 (ΦΕΚ 3424Β) Κ.Υ.Α. όπως ισχύει.

• Απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές και σπουδαστές στα μνημεία των Ηρώων, που θα προσέρχονται συντεταγμένοι με επικεφαλής καθηγητές και δασκάλους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

ΩΡΑ 07.30: Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες από όλους τους Ιερούς Ναούς.

ΩΡΑ 11.00: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Κορφιάτισσας.

ΩΡΑ 11.30:

• Επιμνημόσυνη Δέηση στο Εθνικό Ηρώο Μήλου.

• Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από τον κ. Βογιατζίδη Αναστάσιο, Καθηγητή του Γυμνασίου Μήλου.

• Κατάθεση στεφάνων από τους:

Έπαρχο Μήλου, Δήμαρχο Μήλου, Διοικητή 1ου Λόχου Εθνοφυλακής Μήλου, Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, Υπολιμενάρχη Μήλου, Β/θμια Εκπ/ση Μήλου, Α/θμια Εκπ/ση Μήλου, Πρόεδρο Εργατικού Κέντρου Μήλου, Πρόεδρο Αγροτικού Συνεταιρισμού Μήλου, Πρόεδρο Μορφωτικού & Κοινωνικού Συλλόγου Μήλου, Εκπρόσωπο των μελών του ΚΑΠΗ Δήμου Μήλου.

(Η κατασκευή και η μεταφορά των στεφάνων είναι ευθύνη των φορέων)

• Τήρηση ενός λεπτού σιγής – Ο Εθνικός Ύμνος από τους μαθητές των σχολείων ν. Μήλου.

• Παρέλαση των μαθητών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και Ε.Π.Α.Λ. Μήλου στο δημοτικό δρόμο Ο.Τ.Ε. – Τρυπητή.

Υπεύθυνος για την ορθή εφαρμογή του προγράμματος ορίζεται ο υπάλληλος του τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε.Μήλου , κ. Λουκάκης Παναγιώτης.

Επισημαίνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, κατά τον χρόνο τέλεσηc αυτών, για την πρόληψη τυχόν διασποράς του κορωνοιού CQVID 19.

Μήλος, Μάρτιος 2023 

Η ΕΠΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Π.Ε ΜΗΛΟΥ

ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Facebook

Twitter

LinkedIn

Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

 

Αφήστε μια απάντηση