Το πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου στη Μήλο

H Έπαρχος της Περιφερειακής Ενότητας Μήλου Έλλη Χωριανοπούλου σας καλεί να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου 25ης Μαρτίου 1821, οι οποίες αναλυτικά αναφέρονται στο συνημμένο πρόγραμμα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Τριήμερος γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, οικιών και πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι από την 8η πρωινή ώρα της 23ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2022

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά  τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2022

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΩΡΑ 07:30 : Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες από όλους τους Ιερούς Ναούς .

ΩΡΑ 11:00 : Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Κορφιάτισσας.

ΩΡΑ 11:30 : Επιμνημόσυνη Δέηση στο Εθνικό Ηρώο Μήλου.

Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από τον κο Μπεζαϊντέ Θεόδωρο, Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Μήλου.

Κατάθεση στεφάνων από τους:

Έπαρχο Μήλου, Δήμαρχο Μήλου, Διοικητή 1ου Λόχου Εθνοφυλακής Μήλου,  Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, Υποπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος εκ μέρους του Λιμεναρχείου Μήλου,  Β/θμια Εκπ/ση Μήλου, Α/θμια Εκπ/ση Μήλου, Πρόεδρο Εργατικού Κέντρου Μήλου, Πρόεδρο Αγροτικού Συνεταιρισμού Μήλου και Πρόεδρο Μορφωτικού & Κοινωνικού Συλλόγου Μήλου. (Η κατασκευή και μεταφορά των στεφάνων είναι ευθύνη των φορέων)

Τήρηση ενός λεπτού σιγής – Ο Εθνικός Ύμνος από μαθητές του Γυμνασίου, του Γενικού  Λυκείου και του Ε.Π.Α.Λ. Μήλου.

Παρέλαση των μαθητών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και Ε.Π.Α.Λ. Μήλου στο δημοτικό δρόμο Ο.Τ.Ε. – Τρυπητή.

Υπεύθυνος για την ορθή εφαρμογή του προγράμματος ορίζεται ο κος Σκρέκος Χρήστος, Υπάλληλος του τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών  Π.Ε.Μήλου.

(Επισημαίνεται ότι λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου της διασποράςτου κορωνοϊού covid-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας)

Η Έπαρχος της Π.Ε. Μήλου

Χωριανοπούλου Ελλισάβετ

Αφήστε μια απάντηση