Τα θέματα της παράταξης “ΜΗΛΟΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ” στη συνεδρίαση λογοδοσίας

Με την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου καθιερώθηκε η υποχρέωση διεξαγωγής μιας ειδικής, μη αποφασιστικού χαρακτήρα, συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με σκοπό τον έλεγχο των πεπραγμένων του έργου και της δράσης της δημοτικής αρχής.

Η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας διεξάγεται υποχρεωτικά κάθε δύο (2) μήνες και είναι δημόσια. Σε αυτή συζητούνται έως δέκα (10) θέματα τα οποία τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους και επιπλέον έως δύο (2) θέματα τα οποία τίθενται από τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων στα οποία απαντάει εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής. Ο κάθε δημοτικός σύμβουλος προτείνει ένα θέμα προς συζήτηση.

Ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας «ΜΗΛΟΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ» καταθέσαμε εγγράφως και εμπρόθεσμα, όπως ορίζει η διαδικασία, τα παρακάτω θέματα για τη συνεδρίαση της 29ης  Φεβρουαρίου 2024:

Ψαθάς Νικόλαος: Ενέργειες της δημοτικής αρχής σχετικά με την επάρκεια και τιμολόγηση του νερού (υλοποίηση τηλεμετρίας δικτύου, οικονομικά αποτελέσματα κλπ.)

Παπικινός Βασίλειος: Ενέργειες της δημοτικής αρχής σχετικά με τη συντήρηση και αναβάθμιση του κρατικού αερολιμένα Μήλου, καθώς και του κτηρίου αναμονής επιβατών στο λιμάνι.

Ζούλιας Δημήτριος: Ενέργειες της δημοτικής αρχής σχετικά με την επισκευή του δημοτικού οδικού δικτύου και δημοτικού φωτισμού σε διάφορα σημεία του νησιού.

Παλαιός Αντώνιος: Ενέργειες της δημοτικής αρχής σχετικά με τους χώρους στάθμευσης στους οικισμούς.

Βαμβακάρη Σοφία: Ενέργειες της δημοτικής αρχής σχετικά με τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μήλου και τη λειτουργία του περιφερειακού ιατρείου Αδάμαντα.

 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΜΗΛΟΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ»

Νικόλαος Δ Ψαθάς

Αφήστε μια απάντηση