Συνεχίζεται το Ανοιχτό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Δημιουργικών Τεχνών για την απόκτηση και ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Ο Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Μήλου «Η Αφροδίτη», στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίησης, με την υποστήριξη  της οργάνωσης Cycladic Presentation Fund   συνεχίζουν το  Ανοιχτό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο  Δημιουργικών Τεχνών για την απόκτηση και ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Το εργαστήριο βασίζεται στη πολύχρονη πρακτική εμπειρία, έρευνα και γνώση της εκπαιδεύτριας του προγράμματος κας Τζούλι Γκίμπνυ – Βαμβακάρη, πάνω στη δημιουργική χρήση ανακυκλωμένων ή επαναχρησιμοποιούμενων υλικών όπως χαρτί, δέρμα, ξύλο, πλαστικό και ύφασμα.  Ακόμη και υλικά από τη παράδοση του νησιού όπως παλιά «υφαντά», μοτίβα και σχέδια μπορούν να «παντρευτούν» με το σύγχρονο και δημιουργήσουν κάτι νέο.

Στο εργαστήρι μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος/η  και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ .

Το Εργαστήριο πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα  στο Εργατικό Κέντρο Μήλου στις 5 μμ.

 Αυτή την εβδομάδα μόνο το εργαστήριο, λόγω καθαρής Δευτέρας , θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/3/2024 την ίδια ώρα στο Εργατικό Κέντρο Μήλου.

 

Εκ του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας

Ο Πρόεδρος, Μάλλης Γιώργος

Ο Γραμματέας, Αντώνης Τρίμης

 

Εκ του Συλλόγου Γυναικών Μήλου «Η Αφροδίτη»

Η Πρόεδρος, Βλάχου Άννα

Η Γραμματέας, Κάτρη Παρασκευή

Αφήστε μια απάντηση