ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΜΗΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Την Τετάρτη 22/11/2023 ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου αλλά και κατόπιν της επιθυμίας των Γονέων, Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Μήλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, με βασικό θέμα τις ζημιές στο κτίριο λόγω φθορών και κακοτεχνιών.

Προβλήθηκε ταυτόχρονα φωτογραφικό υλικό για να φανεί η έκταση των προβλημάτων.

Δόθηκε μεγάλη έμφαση στην αντιμετώπιση των βλαβών που αφορούν την ασφάλεια των μαθητών και των υπόλοιπων χρηστών του σχολείου.

Ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι η συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων είναι αποκλειστική ευθύνη του Δήμου. Ωστόσο το κόστος για την ολική αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί είναι υψηλό και απαιτεί την ένταξη του έργου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης, το οποίο προσδιόρισε για το 2024. Μας διαβεβαίωσε όμως ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα λυθούν μερικώς κάποια από τα προβλήματα.

Τέλος, ευχαριστούμε την Έπαρχο Μήλου κα Ε. Χωριανοπούλου, που αποδέχθηκε την πρόσκληση και παραβρέθηκε στην συνάντηση, τον Δήμαρχο κο Μ. Μικέλη και την εκπρόσωπο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και Β. Μπρούτζου.

Αφήστε μια απάντηση