Συγχαρητήρια επιστολή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων για τις εσωκομματικές εκλογές

Οι Εσωκομματικές Εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων ολοκληρώθηκαν επιτυχώς πανελλαδικά.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Στάθης Πολυκρέτης συγχαίρει όλες και όλους τους υποψήφιους εκλεγμένους και μη, που συμμετείχαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία καθώς και τους εκλεγμένους στα νησιά μας Προέδρους Τοπικών Οργανώσεων και τα μέλη αυτών, Συνέδρους καθώς και στον πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων κ. Καφτηράνη Χρήστο και το νέο συμβούλιο της Δ.Ε.Ε.Π. των νησιών μας.

Ως ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων προσπαθήσαμε να συμμετέχουμε σε αυτή την εκλογική διαδικασία με άξιους εκπρόσωπους μας με υποψήφια μέλη μας στην Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων, στους Συνέδρους καθώς και για την Τοπική Οργάνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Θερμά συγχαρητήρια στις ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΕΣ και τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ μας που τιμήθηκαν με την ψήφο των μελών της παράταξης μας εκλέγοντας τους στις δύο πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου των Συνέδρων με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Ψαρρό Σπυρίδων και τον Μανδηλαρά Αντώνιο καθώς και στο ψηφοδέλτιο των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων με τις δύο πρώτες θέσεις στην Λεγάκη Μαρία και τον Μανδηλαρά Αντώνιο.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στον Αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Σιδερή Νικόλαο ο οποίος με 171 σταυρούς εκλέχθηκε στην 4η θέση του νέου συμβουλίου της ΔΗΜ..Τ.Ο. Νάξου & Μικρών Κυκλάδων καθώς και στον Γιαννάκη Βασίλειο, Μανωλά Γεώργιο και Σαντοριναίο Αντώνιο, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία και στην Τοπική Οργάνωση της Νάξου.

Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων με γνώμονα πάντα το πνεύμα της ομαδικότητας συνεχίζει τον αγώνα της για μια ΟΝΝΕΔ στις Κυκλάδες ακόμη πιο δυνατή σε κάθε νησί ενισχύοντας και στηρίζοντας το όραμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη για μια ΟΝΝΕΔ δυνατή σε όλη την Ελλάδα.

Αλλάξουμε το Αύριο ενωμένοι όλοι μαζί.

 

Για την Νομαρχιακή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

 

Ο πρόεδρος

Πολυκρέτης Ευστάθιος

Αφήστε μια απάντηση