Συγκινητικά λόγια αναγνώρισης και ενθάρρυνσης από τον σημαντικό Έλληνα σκηνοθέτη Νίκο Περάκη για τον CineΚαλησπερίτη

Συγκινητικά λόγια αναγνώρισης και ενθάρρυνσης από τον σημαντικό Έλληνα σκηνοθέτη Νίκο Περάκη για τον CineΚαλησπερίτη! Ευχαριστούμε για την τιμή και την υποστήριξή σας! Εθελοντική ΟμάδᨔΚιμωλίστες” (ΑΜΚΕ)

Αγαπητοί Κιμωλίστες,
Αγαπητέ Φώτη,

έλαβα την λίστα σας και σας ευχαριστώ για την ευχάριστη έκπληξη. Είχα ακούσει πολλά για το φεστιβάλ από τον ΝτίνοΑυγουστίδη και τον Ζήνο Παναγιωτίδη, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ότι ο Καλησπερίτης ανταγωνίζεται τo Open Air Festival του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, άντε και σ΄ανώτερα.
Πολύ καλές οι επιλογές σας και για όλη την οικογένεια!
Με αυτή την ευκαιρία θα΄θελα να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία και τις τέλειες προβολές των ταινιών μας σε τόσο ατμοσφαιρικούς χώρους. Όπως σας είπα και μετά την προβολή,πρώτη φορά άκουσα τόσο καθαρά τον ήχο της ταινίας.
Ρώτησα μάλιστα κι έναν πολύ καλό ηχολήπτη, αν είναι δυνατό στο Κάστρο της Κιμώλου ν΄ακούω πάλι ήχους που δεν ξανάκουσα μετά το μιξάζ και επιβεβαίωσε αυτό που δεν μπορούσα να φανταστώ: Μ΄ ένα καλό πρόβολεα και τρία καλά ηχεία ο ήχος μπορεί να είναι πιο διαυγής από τον ήχο μιας μεγάλης παλιάς μεγάλης αίθουσας σαν αυτές που κάνουμε πρεμιέρες στην Αθήνα.
Φαντασθείτε ότι με λένε και κουφό!
Κάτι άλλο που θαύμασα ήταν η ενέργειά σας, η δική σας και των φανατικών Κιμωλιστών στο στήσιμο και το μάζεμα των προβολών. Μάλλον ζήλεψα που δεν έχω μερικούς τέτοιους στα γυρίσματα. Ίσως δεν δουλεύουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό.
Σας εύχομαι και μελλοντικά καλή επιτυχία και αναγνώριση της προσπάθειάς σας, αν μη τι άλλο για το καλό των κατοίκων και των τουριστών του νησιού.
Σας ευχαριστώ πάλι για την εμπειρία
κι ελπίζω να ξαναβρεθούμε σ΄ένα
ρομαντικό ερείπιο.

Νίκος Περάκης

Αφήστε μια απάντηση