Στην ομάδα του Γιώργου Μαρτάκη, “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” η Δέσποινα Παπαδοπούλου

Καλωσορίζουμε στην ομάδα του Γιώργου Μαρτάκη «Πολίτες σε Δράση» μια δημιουργική, πολύ δραστήρια γυναίκα, με ενεργή παρουσία στα κοινά της Μήλου, τη Δέσποινα Παπαδοπούλου.
Δέσποινα Παπαδόπουλου: «Αποφοίτησα το 2012 με τιμές, πρώτη στο έτος μου το τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Ως φοιτήτρια ιδρύσαμε με συμφοιτητές μου την οικολογική ομάδα του Πανεπιστημίου. Επιστρέφοντας στο νησί συνέχισα ενεργά την εθελοντική μου δραστηριότητα και τα τελευταία χρόνια είμαι στην διοίκηση του ΠΟΣΠΟΜ ως Πρόεδρος για 2 χρόνια και πλέον Αντιπρόεδρος τον τελευταίο 1 χρόνο. Πέρα από τα μεγάλο εθελοντικό έργο που επικεντρώνεται κυρίως στα παιδιά και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, το 2017, οργανώσαμε με επιτυχία, μαζί με την ομάδα του ΔΣ, την χρηματοδότηση της επαναλειτουργίας της Παιδικής Χαράς Πολλωνίων.
Ως σχεδιάστρια πιστεύω πως η Μήλος από μόνη της είναι μια πηγή έμπνευσης. Είναι ένα πανέμορφο νησί. Ζώντας στην Μήλο μπορείς να έχεις μόνο έμπνευση από τα χρώματα της, από τις εικόνες της και από τους ίδιους τους ανθρώπους. Είναι ένα νησί το οποίο πραγματικά σε εμπνέει και αξίζει την απόλυτη προσοχή μας για να την διατηρήσουμε και να την αναδείξουμε!
Η κίνηση του κ. Γιώργου «Πολίτες σε Δράση» και η ομάδα του, είναι η μοναδική που μπορεί να βάλει, επιτέλους, τα θεμέλια για την ορθολογιστική ανάπτυξη της Μήλου, με οργάνωση, επικοινωνία και εργασία σε σωστή κατεύθυνση.
Ευχαριστώ για την υποδοχή»

Δείτε όλα τα άτομα του συνδυασμού που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα

Αφήστε μια απάντηση