Στην ομάδα του Γιώργου Μαρτάκη ο Βάιος Κυπραίος

Καλωσορίζουμε στην ομάδα του Γιώργου Μαρτάκη-«Πολίτες σε Δράση» ένα νέο και δυναμικό άνθρωπο, τον Βάιο Κυπραίο.
Βάιος Κυπραίος: “Όντας Μηλιός και μη χάνοντας επαφή με τον τόπο μου, έχω το νησί μας και τους ανθρώπους στην καρδιά μου. Από μικρή ηλικία είχα γνώση και ευαισθητοποίηση γύρω από τα μεγάλα προβλήματα και δυσκολίες του τόπο μας. Η πρόταση- πρόκληση του κυρίου Γιώργου Μαρτάκη την βλέπω σαν μια ευκαιρία που μου δίνεται να αποκτήσω πιο ενεργό ρόλο μέσα από μια δυνατή ομάδα με όρεξη για ουσιαστική δράση και να συμβάλω και εγώ με την προσπάθεια μου, την διάθεση μου, τις γνώσεις μου, τις ικανότητες μου, την καθαρή και πρακτική σκέψη μου, την εμπειρία μου σε αυτό που πάντα που με απασχολούσε, την Μήλο μας και την ζωή των ανθρώπων της!
Είμαι πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κατόπιν έκανα εξειδίκευση στις μεθόδους Pilates και Υoga . Έχω σταδιοδρομήσει για πολλά χρόνια στην Αθήνα εργαζόμενος ως προσωπικός γυμναστής και γυμναστής ομαδικών προγραμμάτων σε ιδιωτικά και δημόσια γυμναστήρια και στούντιο καθώς επίσης ως προπονητής μπάσκετ αλλά και ως γυμναστής στα δημόσια σχολεία, τέλος έχω εργαστεί ως ναυαγοσώστης και προπονητής κολύμβησης.
Τα τελευταία χρόνια έχω μπει στο χώρο του επιχειρείν έχοντας δημιουργήσει τουριστικό κατάλυμα στο πανέμορφο χωριό των Πολλωνίων.
Η Μήλος βρίσκεται ήδη στην νέα εποχή , οι προκλήσεις είναι μεγάλες, οι ελλείψεις σημαντικές και με την κατάλληλη ορθολογική ανάπτυξη και διαχείριση το νησί μας θα αρπάξει την ευκαιρία για ακόμα καλύτερες μέρες για όλους εμάς!!!
Και τις επόμενες γενιές!!!

Δείτε όλους του υποψηφίους του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Αφήστε μια απάντηση