Στην ομάδα του Γιώργου Μαρτάκη η Θηρεσία (Τέρρη) Πιρπινιά

Καλωσορίζουμε στην ομάδα του Γιώργου Μαρτάκη-Πολίτες σε Δράση, μία γνήσια και αληθινή γυναίκα την Θηρεσία (Τερρη) Πιρπινιά.
Θηρεσία (Τέρρη) Πιρπινιά:” Ζούμε την εποχή όπου οι προκλήσεις είναι πολύ μεγάλες ιδιαίτερα όσο αφορά τα κοινά και την διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων του Μηλιού πολίτη. Οι καθημερινές συζητήσεις με συντοπίτες μας, μου δώσανε την έμπνευση και την ώθηση να συμμετάσχω ενεργά και δυναμικά στο πλευρό του επόμενου Δημάρχου Μήλου, του Γιώργου Μαρτάκη με την ομάδα του που απαρτίζεται από άξιους και ενεργούς πολίτες της Μήλου.
Η καθαριότητα, η αποχέτευση και η υδροδότηση των χωριών μας είναι πολύ βασικές λειτουργίες που ΔΕΝ έχουν λυθεί από τον Δήμο έως σήμερα.
Πιστεύω ότι η μοναδική ελπίδα για την υλοποίηση όλων αυτών είναι μόνο ένας επιτυχημένος επιστήμονας, επαγγελματίας και σοβαρός άνθρωπος όπως ο Γιώργος Μαρτάκης. Η Μήλος και οι κάτοικοί της αναζητούν καλές συνεργασίες, οργάνωση και τεκμηριωμένες λύσεις. Τα θέλω τους έχουμε υποχρέωση και οφείλουμε να τα υπηρετήσουμε.”

Αφήστε μια απάντηση