Περιοδεία του Φίλιππου Φόρτωμα στην Κίμωλο

Αμέσως μετά τη Μήλο, ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ταξίδεψε στο νησί της Κιμώλου. Στην έναρξη της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας, συναντήθηκε στο Δημαρχείο Κιμώλου, με τον Δήμαρχο, Κώστα Βεντούρη και τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Σάρδη, και συζήτησε εκτενώς για όλα τα θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για το νησί και με τα οποία η κυβέρνηση ήδη έχει ασχοληθεί εκτενώς και θα συνεχίσει να το κάνει και την επόμενη ημέρα.

Κατόπιν, ο υπ. Βουλευτής, συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για όλα τα θέματα της καθημερινότητάς τους.

Μετά την επίσκεψή του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Βρέθηκα στην Κίμωλο, για την οποία η τετραετία της Νέας Δημοκρατίας σηματοδότησε την έναρξη μεγάλων έργων στο νησί! Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξασφάλισε μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων! Ποτέ ξανά μια Κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός δεν αντιμετώπισαν τις Κυκλάδες με τόση προσοχή, συνέπεια και σεβασμό. Συνεχίζουμε #mazi για να διασφαλίσουμε την εκτέλεση όλων αυτών των έργων και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για τα νησιά μας!»

Αφήστε μια απάντηση