Ο Cine Καλησπερίτης στην Πελεκούδα της Μήλου με την Αυστριακή Κωμωδία «GRIECHENLAND», τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 στις 21:00μ.μ.

Ο Cine Καλησπερίτης στην Πελεκούδα της Μήλου με την Αυστριακή Κωμωδία «GRIECHENLAND», τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 στις 21:00μ.μ.

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ» ΑΜΚΕ, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολλωνίων Μήλου – (ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ) κατόπιν καλέσματος του προέδρου κ. Xristos Gallis, ταξιδεύει με το Cine Καλησπερίτη στο νησί της Μήλου, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023, στις 21:00μ.μ. και παρουσιάζει την κωμωδία «GRIECHENLAND», που γυρίστηκε στο νησί της Μήλου και της Κιμώλου κατόπιν δωρεάν παραχώρησης από την εταιρεία παραγωγής e&a film και τους Iris Moizi & Markus Pauser τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία προβολής της ταινίας κατόπιν επιθυμίας των κατοίκων της Μήλου.

Θερμές ευχαριστίες στο Αφεντάκειον Κληροδότημα Κιμώλου που συμβάλει στην επίτευξη της προβολής στην Πελεκούδα και αποτελεί έναν βασικό συμπαραστάτη της Εθελοντικής ομάδας Κιμώλου και του πολιτισμού μέσα από τις προβολές του Cine Καλησπερίτη.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΜ Ναυτική Εταιρεία, πλοιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου «Οσία Μεθοδία» και στον πλοιοκτήτη Capt. Εμμανουήλ Γαλανό για την ευγενική χορηγία της μεταγλώτισσης της ταινίας καθώς και τη δωρεάν μεταφορά του αυτοκινήτου του Cine Καλησπερίτη με τον εξοπλισμό του, στο πλοίο «Οσία Μεθοδία» για την πραγματοποίηση της προβολής.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Capt. Εμμανουήλ Γαλανό, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Εθελοντικής ομάδας μας και μας στηρίζει ποικιλοτρόπως προσφέροντας για το νησί της Κιμώλου.

Η ταινία έχει ξεχωρίσει ως μια από τις τρείς πιο επιτυχημένες Αυστριακές παραγωγές των τελευταίων 10 χρόνων! Μέχρι στιγμής την έχουν παρακολουθήσει 280.000 θεατές!

Υπόθεση

Η κωμωδία περιστρέφεται γύρω από τη μίζερη ζωή του Johannes. Ως κληρονόμος του οικογενειακού ξενοδοχείου, προσπαθεί μάταια να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αυταρχικής μητέρας του, του επιχειρηματία πατέρα του και της γεμάτης αυτοπεποίθησης αρραβωνιαστικιάς του. Ξαφνικά, η ζωή του Johannes θα ανατραπεί οριστικά όταν ανακαλύψει τυχαία ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Θα ανακαλύψει ότι είναι το αποτέλεσμα ενός φλερτ που είχε η μητέρα του σε ένα ελληνικό νησί. Ένα συμβολαιογραφικό γραφείο από την Ελλάδα θα τον ενημερώσει για την περιουσία που ο βιολογικός του πατέρας άφησε πίσω του. Παρά τη θέληση των γονέων του και της αρραβωνιαστικιάς του, ο Johannes αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τις τελευταίες επιθυμίες του πατέρα του. Στο ταξίδι αυτό, ο Johannes αντιμετωπίζει μια Οδύσσεια, και στο τέλος της πρέπει να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του.

Παραγωγή : Markus Pauser

Μουσική: Iva Zabkar

Πρωταγωνιστούν: Thomas Stipsits, Katharina Straβer, Kostas Anatalopoulos, Claudia Kottal, Mona Seefried, Gery Seidl, Erwin Steinhauer, Haris Leoncini.

2023

Αφήστε μια απάντηση