Ο Cine καλησπερίτης αρμενίζει για δεύτερη φορά φέτος στα Πολλώνια της Μήλου με την προβολή της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού».

Ο Cine Καλησπερίτης συνεχίζει το καλοκαιρινό του κινηματογραφικό ταξίδι για δεύτερη φορά για φέτος στα Πολλώνια της Μήλου με την προβολή της εξαιρετικής ελληνικής ταινίας, « Ο Άνθρωπος του Θεού» («Man of God») της Γελένα Πόποβιτς. Μετά το κάλεσμα του Προέδρου κ. Χρήστου Γαλλή και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολλωνίων Μήλου – (ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ) την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, στις 21: 15, στον Προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στα Πολλώνια Μήλου ο Cine Καλησπερίτης θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό σκηνικό για τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.

«Ο Άνθρωπος του Θεού» σε μουσική του θρυλικού συνθέτη Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ, με ένα εκλεκτό ελληνικό και διεθνές καστ, που περιλαμβάνει ηθοποιούς, όπως οι: ‘Αρης Σερβετάλης, Alexander Petrov, Mickey Rourke, Χρήστος Λούλης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, «θα μεταφέρει παγκόσμια και ισχυρά μηνύματα», καθώς, σύμφωνα με την σκηνοθέτιδα, «μέσα από την ιστορία διαφαίνεται ότι ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας. Η μεγαλύτερη νίκη είναι αυτή που επιτυγχάνουμε μέσα μας. Η ιστορία του είναι παγκόσμια. Αυτό με ενέπνευσε. Ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις των ανθρώπων, τον θρησκευτικό προσανατολισμό, ο κόσμος θα ταυτιστεί μαζί του και πιστεύω ότι όλοι θα κερδίσουν, παρακολουθώντας την ιστορία του. Θα εμπνεύσει ανθρώπους.»
Περιμένουμε τους φίλους και τις φίλες Cinephiles στα Πολλώνια με την βραβευμένη ταινία για την ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Ευχαριστούμε και την εταιρία διανομής Feelgood Entertainment.

ΧΟΡΗΓΟΣ IMERYS AE

Αφήστε μια απάντηση