Ο Cine Καλησπερίτης έλαβε το SILVER AWARD – την 2η θέση στα Best City Awards!

Για 7η χρονιά η BOUSSIAS Events με την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και με την Τιμητική Υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιβράβευσαν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις Ελληνικές Πόλεις. Στην τελετή παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μαυρουδής Βορίδης.
Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ, έθεσε υποψηφιότητα στην Κατηγορία: 3.4 Κουλτούρα & Βιώσιμη Ανάπτυξη / Culture and Sustainable Development με Τίτλο «Οι Προβολές του Cine Καλησπερίτη: Η Βιώσιμη Πολιτιστική Ανάπτυξη μέσω της ανάδειξης του Κιμωλιάτικου τοπίου, της περιβαλλοντικής προστασίας και της εθελοντικής προσφοράς.»
Η ομάδα μας είχε την τιμή να παραλάβει το βραβείο ο κ. Ζήνος Παναγιωτίδης, διευθυντής της κινηματογραφικής εταιρίας διανομής Rosebud.21 Με την ευγενική παραχώρηση της οποίας προβάλλονται οι ταινίες εδώ και 10 χρόνια. Η Rosebud.21 έδωσε την ευκαιρία στο Cine Καλησπερίτη να κατακτήσει τις καρδιές όλων των Cinéphiles στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι επισκέπτονται το νησί της Κιμώλου για τις μοναδικές προβολές του.
Η διάκριση αυτή είναι η επιβράβευση της συνολικής και συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλει η Εθελοντική Ομάδα «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ μαζί με όλους τους φίλους που σε εθελοντική βάση προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους, αγαπούν το νησί της Κιμώλου, στηρίζουν το Cine Καλησπερίτη και την 7η τέχνη το σινεμά!
Ευχαριστούμε θερμά τους Επαγγελματίες της Κιμώλου, τους κατοίκους του νησιού μας, τους Υποστηρικτές μας, το Δήμο Κιμώλου, τους Χορηγούς μας που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας, τους διακεκριμένους σκηνοθέτες που μας τιμούν με την παρουσία τους κάθε χρονιά κατά τη διάρκεια των προβολών στις μοναδικές τοποθεσίες που επιλέγουμε για να σας προσφέρουμε την μοναδική εμπειρία του Cine Καλησπερίτη.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο και μας δίνουν δύναμη να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Κυρίως όσους δεν έχουν επισκεφθεί το νησί μας αλλά μας συγκλονίζουν με τα κύματα αγάπης κατά τη διάρκεια των προβολών και του «Kimolos Experience» Festival.

Αφήστε μια απάντηση