Ο Φραγκίσκος Γιαννακόπουλος στην ομάδα “Πολίτες σε Δράση” του Γιώργου Μαρτάκη

Καλωσορίζουμε στην ομάδα του Γιώργου Μαρτάκη-Πολίτες σε Δράση, τον πρώην αθλητή, λάτρη της θάλασσας Φραγκίσκο Γιαννακόπουλο.

Φραγκίσκος Γιαννακόπουλος: «Ήμουν και είμαι λάτρης του υγρού στοιχείου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Πρώτα ως κολυμβητής και εν συνεχεία σε ομάδα water polo με αποτέλεσμα την ενασχόληση μου με τον πρωταθλητισμό. Μένοντας από μικρός στην παραλία της Αγίας Κυριακής ασχολήθηκα με τα ταχύπλοα φουσκωτά και τα ψαροκάικα της οικογένειάς μου. Όλα τα παραπάνω με οδήγησαν στην σημερινή επαγγελματική δραστηριότητα μου ως πλέον πλοιοκτήτης και κυβερνήτης 2 τουριστικών σκαφών. Είμαι γνώστης των προβλημάτων της καθημερινότητας του κλάδου μου.

Η πρόταση του επιστήμονα και σοβαρού επαγγελματία Γιώργου Μαρτάκη με βρήκε στην κατάλληλη στιγμή της ζωής μου, γιατί έχω και την όρεξη, την διάθεση και το όραμα να βελτιώσουμε όλα αυτά που απογοητεύουν τους συμπολίτες μας, με τους οποίους μιλώ καθημερινά. Θεωρώ ότι η κίνηση «Πολίτες σε Δράση» και η ομάδα του Γιώργου Μαρτάκη είναι η μοναδική ελπίδα της Μήλου ώστε να έρθει γαλήνη μετά από την φουρτούνα που μας έχει βρει.”

Δείτε όλα τα άτομα του συνδυασμού που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα

Αφήστε μια απάντηση