Ο υποψήφιος Έπαρχος Μήλου Μανώλης Τσιριγωτάκης στην Κίμωλο

Ο υποψήφιος Έπαρχος Μήλου κ.  Εμμανουήλ Τσιριγωτάκης (Αυγερινός) με το συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Περιφερειάρχη  κ. Χαράλαμπου Κόκκινου (ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ) επισκέφθηκε το νησί της Κιμώλου.

Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire
Συνόδευσε  το ΚΑΠΗ ΜΗΛΟΥ και τους οργανωτές του και συγκεκριμένα την Εκκλησία της Παναγίας Οδηγήτριας. Αφού εκκλησιάστηκε μαζί με τους  ανθρώπους του ΚΑΠΗ ΜΗΛΟΥ μετέβη στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου ακολούθησε χορός μετά πλήθος Κιμωλιατών.

Ευχαριστίες και τοποθέτηση του υποψήφιου Επάρχου κ. Τσιριγωτάκη

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Κιμώλου κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη καθώς και τους κατοίκους του υπέροχου αυτού νησιού για την παραδειγματική φιλοξενία τους. Οφείλω επίσης να αποδώσω τις ευχαριστίες μου και στον ιδιοκτήτη της «παντόφλας» κ. Γαλανό που μας μετέφερε στην Κίμωλο και αντιστρόφως.

Υπόσχομαι, πάντα με τη βοήθεια της Παναγίας, ότι θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους φορείς, αλλά αφού αφουγκραστώ πρώτα τις ανάγκες των κατοίκων του Δ. Αιγαίου, να υλοποιήσω άμεσα τα μικρά και μεγάλα απαραίτητα έργα που αποτελούν θεμέλιο λίθο για την ποιοτικότερη διαβίωση των συμπατριωτών μας καθώς και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire

Αφήστε μια απάντηση