Νέος γιατρός στο Κέντρο Υγείας Μήλου

Η διοικούσα επιτροπή του Κ.Υγείας Μήλου ενημερώνει ότι, από σήμερα Σάββατο 22/1/2022, θα προσφέρει της υπηρεσίες της στο Κ.Υ. Μήλου η ιατρός Ακτινοδιαγνώστης, κ. Ελένη Μπαρμπαγιάννη.

Όσοι εκ των συμπολιτών μας επιθυμούν να κάνουν εξετάσεις που αφορούν Παιδοακτινολογία, υπερηχογράφημα άνω-κάτω κοιλίας, τρίπλεξ αγγείων κλπ., να κλείσουν ραντεβού στα τηλέφωνα: 2287360000 και 2287360001.

Ευχαριστούμε τους κάτωθι χορηγούς:

1) Την ομάδα Δ.Χ.Φ. για τη χορηγία μιας σύγχρονης συσκευής μάρκας CATA PURIFYER, για τη σταθερή απολύμανση του αέρα του Κ.Υ.Μ. από μολυσματικούς ιούς, βακτηρία και αλλεργιογόνα, εις μνήμη του Παναγιώτη Μπούρα.

Ο Παναγιώτης Μπούρας γεννήθηκε το 1928 στο Κολύρι Ηλείας. Δραστηριοποιήθηκε στη Μήλο από το 1958 στην εξόρυξη ορυκτών. Ίδρυσε μαζί με τον αδελφό του, Δημήτρη Μπούρα, την εταιρία ΕΕΚΟΜ Α.Ε. το 1980, η οποία δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα με την εξόρυξη περλίτη, υπό τη διοίκηση της κ. Διονυσίας Μπούρα.

Η ομάδα των χορηγών αποτελείται από τους Σαρδέλη Δημήτριο, Κοτσίκα Κωνσταντίνο, Μαθιουδάκη Νικόλαο, Μαθιουδάκη Νικόλαο του Κων., Μαθιουδάκη Βαρθολομαίο, Καμπούρη Ζαχαρία, Κυρίτση Παναγιώτη, Μαυρογιάννη Γεώργιο, Βαμβακάρη Ηλία, Βήχο Αντώνη και Μαυρογιάννη Αργυρώ.

2) Τη Φλωρεντία Δρούγκα, για τη χορηγία αναλώσιμων υλικών και ενός πιεσόμετρου.

3) Τη Μαρία Κυρίτση, για το δωρεάν καθαρισμό κλινοσκεπασμάτων και ειδών ιματισμού του Κ.Υ.

4) Το Μιχάλη Βήχο (Καλημέρα), για τη χορηγία μιας εικόνας με αγιογραφία και για το φλουρί της βασιλόπιτας.

5) Τον Πρόεδρο και την ομάδα παίδων του Παμμηλιακού, για τη χορηγία αναλώσιμων υλικών.

6) Τους Μανώλη Δρούγκα (Netrino) και Γιώργο Ζανέτη, για την τεχνική υποστήριξη στις ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις του Κ.Υ.Μ.

Ο Πρόεδρος της Δ/Ε του Κ.Υ. Μήλου

Κωνσταντίνος Μακρής

Αφήστε μια απάντηση