Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Βασίλη Γισδάκη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Mandrakia Artis 2023

Μήλος, 17 Ιουλίου 2023 – Μια βραδιά γεμάτη λυρισμό, συναίσθημα και ποίηση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 15 Ιουλίου στα Μαντράκια στο λιμανάκι του Μπίζη.

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής Βασίλης Γισδάκης μαζί με τους συνεργάτες του ταξίδεψε το κοινό μέσα από τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, στιχουργών και ποιητών, από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη μέχρι τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Γκάτσο καθώς και νεότερους σημαντικούς μουσικοσυνθέτες.

Η μουσική παράσταση, η οποία περιελάμβανε μια ανθολογία από την έντεχνη ελληνική σκηνή καθώς και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του καλλιτέχνη, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θερινού Φεστιβάλ Μandrakia Αrtis 2023, που διοργανώνει ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μανδρακίων.

Η τρίτη εκδήλωση του Φεστιβάλ έφερε τον τίτλο «Το φεγγαράκι κουβεντιάζω» και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, οι οποίοι κάτω από το σεληνόφως απόλαυσαν εμβληματικές μουσικές και γνώριμους στίχους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση συγχρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενώ χορηγοί ήταν η Seajets και η Heraklio Travel. Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός Μήλος FM.

Η επόμενη στάση για το Φεστιβάλ και για τους λάτρεις της τζαζ μουσικής είναι το κουιντέτο Peter  Elias & Friends την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 στις 9.30 το βράδυ στα Μαντράκια στο λιμανάκι του Μπίζη.

Αφήστε μια απάντηση