Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 46ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών στην Μήλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 46ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο νησί μας από 8-11 Μαΐου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο ‘’ Γεώργιος Ηλιόπουλος’’.

Ο Δήμαρχος Μήλου  Γεράσιμος Δαμουλάκης κήρυξε την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου και στο σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους συνέδρους , αναφέρθηκε στις ομορφιές του νησιού μας και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την φιλοξενία ενός τόσο σημαντικού συνεδρίου που στόχο έχει τον εμπλουτισμό της γνώσης και την επιστημονική ενημέρωση αναφορικά με τις εξελίξεις στο χώρο της Νοσηλευτικής.

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε  στους διοργανωτές, σε όλους τους συμμετέχοντες νοσηλευτές-νοσηλεύτριες που με την εμπειρία, την γνώση, την υψηλή κατάρτιση, την υπευθυνότητα και την ανιδιοτέλεια τους, προσφέρουν ένα τόσο σημαντικό έργο στην κοινωνία.

Ιδιαίτερα συνεχάρη την Πρόεδρο του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΣΝΕ) και Πρόεδρο του Συνεδρίου κα Ελένη Κυρίτση-Κουκουλάρη και όλα τα μέλη του ΕΣΝΕ, τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Συκαρά Χρήστο, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρείας Zita Congress A.E. κ. Ζαχαρία Καπλανίδη, την Τοπική Οργανωτική Επιτροπή ΕΣΝΕ και την Πρόεδρο της κα Ευδοκία Ηλιοπούλου καθώς και την συμπατριώτισσα μας  νοσηλεύτρια, κα Τζένη Ζούλια, για την ουσιαστική συνδρομή τους στην άριστη διοργάνωση του συνεδρίου.

Νοιώθουμε χαρά για την πετυχημένη έκβαση ενός τόσο  κορυφαίου  επιστημονικού συνεδρίου στο οποίο συμμετείχαν περίπου 1000 σύνεδροι και το οποίο δίνει νέα ώθηση στην προσπάθεια μας για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στο νησί μας.

Ευχαριστούμε την εταιρεία IMERYS για την παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου και τις λοιπές παροχές για την διευκόλυνση του συνεδρίου καθώς  και το προσωπικό του Συνεδριακού Κέντρου, που ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις ενός τέτοιου συνεδρίου.

Αφήστε μια απάντηση