Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Μήλου Αβέρκη Γαϊτανή

Φίλες και φίλοι υποψήφιοι όλων των δημοτικών ψηφοδελτίων.

Με αφορμή την κατάθεση των ψηφοδελτίων για τις δημοτικές εκλογές, και ουσιαστικά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, θα ήθελα να συγχαρώ όλους εσάς που αποφασίσατε να συμμετέχετε σ’ αυτά, πηγαίνοντας κόντρα στο αποπολιτικοποιημένο κλίμα των τελευταίων ετών, παραμερίζοντας προσωπικά και επαγγελματικά εμπόδια καθώς και αγνοώντας προτροπές και πιέσεις.
Η απόφαση σας αυτή λειτουργεί αποστομωτικά σε όσους δημιούργησαν απαξιωτικές συνθήκες ασκώντας άδικες κριτικές, έχοντας επιλέξει να λειτουργούν από το παρασκήνιο, αντί να συνταχθούν μαζί μας στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.

Η συμμετοχή σας, αποτελεί το σπουδαιότερο γεγονός της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης, και σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας συνεργατικής και πολλά υποσχόμενης περιόδου για τον τόπο μας.
Μιας εποχής που οι πολλοί, δηλαδή εσείς, θα αποφασίζετε για το παρόν και το μέλλον του, βάζοντας στο περιθώριο εκείνους που επιθυμούν να τον απομονώνουν, με στόχο την προώθηση των προσωπικών τους επιλογών, με τρόπο μάλιστα που συχνά προσβάλλει τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Εύχομαι σε όλους σας προσωπική επιτυχία, και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τις μέγιστες απαραίτητες συνεργασίες, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, ώστε η επόμενη δημοτική περίοδος να είναι αποδοτική και χρήσιμη για τη Μήλο.

Αβέρκιος Γαϊτανής
Υποψήφιος δήμαρχος Μήλου

Αφήστε μια απάντηση