Μήνυμα του Δημάρχου Μήλου για την τήρηση των μέτρων προστασίας στον covid-19

Η πρόσφατη επιδείνωση των υγειονομικών δεδομένων, εξαιτίας της υπερμεταδοτικότητας της μετάλλαξης του ιού και της αυξημένης κινητικότητας λόγω των εορταστικών αυτών ημερών, από και προς το νησί μας, επιβάλλουν να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα.
Είναι καθήκον μας να αποτρέψουμε δυσμενείς εξελίξεις που θα απειλήσουν την υγεία όλων .
Απευθύνω έκκληση προς όλους για πλήρη συμμόρφωση με τα νέα ισχύοντα υγειονομικά πρωτοκολλά, την αυστηρή και ουσιαστική εφαρμογή τους από τους ταξιδιώτες, τις ενεργές επιχειρήσεις, τους γονείς και μαθητές, τους εργαζόμενους σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις και στα μέσα μεταφοράς.
Καλώ τον καθένα ξεχωριστά να περιφρουρήσει την προσωπική του ασφάλεια και όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη να το πράξουν άμεσα.
Εμβολιαζόμαστε, φοράμε μάσκα όπου απαιτείται και όπου υπάρχει συνωστισμός, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες για την διενέργεια test covid όπου προβλέπεται.
Όλοι θέλουμε την καθημερινότητα, την εκπαίδευση, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις δραστηριότητες και όλες τις λειτουργίες του νησιού μας ενεργές!
Κανένα από τα προληπτικά μέτρα της Κεντρικής Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν θα αποδώσει αν εμείς οι ίδιοι δεν προσέχουμε τον εαυτό μας και τους οικείους μας.
Πρέπει να τηρούμε τα μέτρα που εξαγγέλλει η Πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Είναι σεβαστή η κάθε κριτική στα μέτρα και τις ανακοινώσεις αλλά ακραία επικίνδυνη η μη τήρηση τους.
Για την ανάσχεση του κύματος της πανδημίας αυτής επικαλούμαι την υπευθυνότητα και τη συνέπεια όλων!

Αφήστε μια απάντηση