Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον παιδικό σταθμό και στο Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Μήλου

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους, ο Παιδικός Σταθμός και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Δήμου Μήλου, έκοψαν τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες τους.

Παρουσία του  Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  κου  Μιχάλη  Μωραΐτη και της Προΐσταμένης του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας κας Αθηνάς Τζίκα, το προσωπικό των Δομών και τα παιδιά που φιλοξενούνται σ΄αυτές, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Το φλουρί του Παιδικού Σταθμού, βρέθηκε στο τυχερό κομμάτι του μικρού Χρήστου και του Κ.Δ.Α.Π. ανάμεσα στα κομμάτια του Γιάννη και της Μελίνας, παίρνοντας ο καθένας το δώρο του.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους συνεισφέραν με τη χορηγία και την ενεργό βοήθειά τους, στην επιτυχία των εορταστικών εκδηλώσεων των Δομών φιλοξενίας παιδιών Προσχολικής και Σχολικής ηλικίας του Δήμου Μήλου:

  • Στο Αρτοποιείο ΄΄ΑΡΤΕΜΙΣ΄΄ του κ. Ιωάννη Μάλλη για τη χορηγία των Πρωτοχρονιάτικων πιτών των δύο Δομών.
  • Στην ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΕ Μήλου και ιδιαίτερα τον κ. Αντώνιο Γερασίμου, για την προσφορά των δώρων της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Παιδικού Σταθμού.
  • Στον κ. Νικόλαο Λιακάκο για τη χορηγία των εσόδων που θα προέλθουν από την πώληση του DVD με τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού.
  • Στον κ. Αντώνιο Χρόνη, καθώς και όλους τους γονείς των παιδιών που βοήθησαν στην πραγματοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Αφήστε μια απάντηση