ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ για τη ΔΩΡΕΑ και απόκτηση επαγγελματικού αυτοκινήτου

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» (ΑΜΚΕ) εκφράζει τις θερμές ευχαριστήριες της στον Φίλο της Κιμώλου και ΔΩΡΗΤΗ, ο οποίος επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του, για την πραγματοποίηση της αγοράς ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου VAN FORD, αξίας 20.000 ευρώ! Ένα όνειρο έντεκα χρόνων πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική προσφορά του αγαπητού ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΔΩΡΗΤΗ, που μας τιμά με την υποστήριξή του. Είμαστε ευγνώμονες για την συμβολή του στην υλοποίηση του δικού μας οράματός που έχει γνώμονα την ανάδειξη και διατήρηση της Κιμωλιάτικης ταυτότητας.
Τόσα χρόνια προσπαθούσαμε και είχαμε απευθυνθεί σε Φορείς, Ιδρύματα και Επιχειρήσεις ελπίζοντας πάντα σε βοήθεια, ώσπου πριν λίγο καιρό ο εν λόγω φίλος της Κιμώλου μας δήλωσε την επιθυμία του και έτσι σήμερα χαιρόμαστε με την απόκτηση του αυτοκινήτου.
Πλέον θα είμαστε σε θέση να πραγματοποιούμε όλες τις δράσεις που με τόσο κόπο, την βοήθεια των Κιμωλιατών και φίλων της ομάδας μας φέρνουμε εις πέρας. Θα έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε τον εξοπλισμό και τους εθελοντές για τον καθαρισμό των μονοπατιών στο νησί, να μεταφέρουμε εθελοντές στις απόμακρες παραλίες για να πραγματοποιούμε καθαρισμούς αλλά και τον εξοπλισμό του Cine Καλησπερίτη στα σημεία που μέχρι τώρα ταλαιπωρούμασταν μέρες ολόκληρες για να μεταφερθεί ο εξοπλισμός στο σύνολό του. Δεν μπορούν τα λόγια να περιγράψουν τη χαρά μας και πόσο σημαντικό είναι που πραγματοποιείται το όνειρό μας.
Στην ολοκλήρωσή του συνέβαλλε και η κ. Μαρία Ρούσσου, με το ποσό των 1.500 ευρώ για την επιγραφή στον μουσαμά και τα έξοδα μετακίνησης του αυτοκινήτου.Η Maria Roussou και η εταιρεία Bentomine S.A. πάντα στηρίζει τους Κιμωλίστες και τον Cine Καλησπερίτη και την ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη της για την Κίμωλο, τον τόπο μας.
Οι «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για άλλη μια φορά στον αγαπητό ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ ΔΩΡΗΤΗ για την γενναιόδωρη υποστήριξή του και δεσμεύονται πως θα συνεχίσουν να δίνουν δυναμικά το «παρών» προσφέροντας στο νησί της Κιμώλου με την βοήθεια των φίλων και υποστηρικτών μας από όλη την Ελλάδα. Να είστε πάντα όλοι καλά και με το καλό να ανταμώσουμε ξανά του χρόνου στην Κίμωλο!

Αφήστε μια απάντηση