Κανείς δεν ξέρει την Μήλο όπως εσύ – Η ευκαιρία σου ν’ ακουστείς ! Απάντησε στις ερωτήσεις

Προς όλους όσους αγαπάνε την Μήλο με όλη τους την καρδιά.

Όπως οι περισσότεροι ήδη γνωρίζετε γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για την δημιουργία ενιαίας ταυτότητας προορισμού για το νησί μας από τον Φορέα Τουρισμού και Πολιτισμού Μήλου (Πυξίδα) σε συνεργασία με τον Δήμο και τοπικούς επαγγελματικούς φορείς (Milos Destination Branding).

Στα πλαίσια της μελέτης, από σήμερα και για 7 μέρες όλοι όσοι έχουμε σχέση με το νησί (με οποιαδήποτε ιδιότητα) έχουμε την δυνατότητα να συμμετέχουμε απαντώντας ανώνυμα σε μερικές απλές ερωτήσεις (η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 5-8 λεπτά).

Αν απαντήσουμε όλοι θέτουμε τις βάσεις για ένα αποτέλεσμα που θα μας εκφράζει!

Μην το αναβάλλετε, μέσα σε λίγα λεπτά θα ακουστεί η φωνή των ανθρώπων που ξέρουν την Μήλο όσο κανείς άλλος (άσχετα αν υπάρχει σχέση με τον τουρισμό ή όχι).

Απλά πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο είτε από το κινητό σας, είτε από τον υπολογιστή σας:

https://forms.gle/9HT8ATewct8cxVcw9

Αφού συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της μελέτης ταυτότητας της Μήλου στον ακόλουθο σύνδεσμο στο website της «Πυξίδας»

https://foreasmilou.gr/progressΜην ξεχνάτε ότι το ερωτηματολόγιο θα είναι ανοιχτό για συμμετοχές μόνο για τις επόμενες 7 ημέρες! Ρωτήστε τους φίλους και συνεργάτες σας, κατοίκους του νησιού, αν το έχουν λάβει και αν όχι στείλτε μας το email  όποιου πιστεύετε ότι θέλει να συμμετέχει στην προσπάθεια μας  στο info@foreasmilou.gr.

Αφήστε μια απάντηση