Κάλεσμα της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Μήλου για συμμετοχή στην κάλπη

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΜΗΛΟΥ

Την  Κυριακή 15 Μάη ψηφίζουμε όλοι και όλες για την πολιτική αλλαγή! Στο Δημαρχείο Μήλου και ώρες 8 π.μ. – 8 μ.μ.

Τρία χρόνια κυβέρνησης ΝΔ, τρία χρόνια χαμένα για τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, τρία χρόνια εξυπηρέτησης των γαλάζιων golden boys και λεηλασίας του κρατικού χρήματος με 7 δις απευθείας αναθέσεις, τρία χρόνια αποδόμησης του κοινωνικού κράτους και του ΕΣΥ

Η ακρίβεια καλπάζει, ο μισθός και η σύνταξη δεν φθάνουν να περάσει ο μήνας. Αλλά γιατί φωνάζουμε; Η πανδημία φταίει για την απαξίωση της δημόσιας υγείας, ο πόλεμος για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια, αλλά μόνο εμείς πληρώνουμε τόσο ψηλούς λογαριασμούς, μόνο εμείς καταφεύγουμε τόσοι πολλοί στην ιδιωτική υγεία, μόνο εμείς πληρώνουμε τα είδη πρώτης ανάγκης με υψηλό ΦΠΑ, μόνο εμείς πληρώνουμε τα καύσιμα χρυσάφι, ενώ και οι μετακινήσεις μας σε λίγο θα αποτελούν είδος πολυτελείας.

Η Χώρα δεν αντέχει άλλη καθυστέρηση. Δεν αντέχει ένα νέο Μνημόνιο. Χρειάζεται επειγόντως πολιτική αλλαγή.

Η συμμετοχή σου στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. επιταχύνει τις εξελίξεις, δυναμώνει τη δική σου φωνή, επιβάλλει μια πορεία για μια νέα προοδευτική κυβέρνηση.

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΑΛΛΑΓΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση