ΙΕΡΑΚΑΣ : Ανακοίνωση – δελτίο τύπου για απόκτηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης

Το  Α.Σ. Πλακών Μήλου «Ο ΙΕΡΑΞ» συνεχίζοντας τη σταθερή  πορεία του στον αθλητισμό του νησιού, με χαρά  σας ανακοινώνει πως  ολοκλήρωσε επιτυχημένα τις διαδικασίες Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης του σωματείου μας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού( ΓΓΑ) .

Ο ΑΣΠΜ ΙΕΡΑΞ είναι το μοναδικό Αθλητικό Σωματείο της Περιφερειακής Ενότητας Μήλου και ένα από τα λίγα Αθλητικά Σωματεία των  Κυκλάδων, που ολοκλήρωσε  επιτυχημένα την Προεγγράφη του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ και έλαβε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στα Τμήματα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΒΟΛΛΕΥ Κ ΣΤΙΒΟΥ.

Η Παραπάνω  επιτυχία είναι αποτέλεσμα της  Ιστορικής και Καταστατικής Διαφάνειας  της ομάδας   μας από το 1960-1973 αλλά  και από την  νοικοκυρεμένη οικονομική μας διαχείριση    από την επανασύσταση του ΙΕΡΑΞ  το 2016 έως και σήμερα.

Το 2020 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για την Χώρα μας , και κατά επέκταση για τον Αθλητισμό, τόσο σε  Επαγγελματικό όσο και σε Ερασιτεχνικό επίπεδο.

Η ομάδα του ΙΕΡΑΞ , όπως και όλοι οι Ερασιτεχνικοί σύλλογοι, βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.  Δεν το βάλαμε ποτέ κάτω, συνεχίσαμε να δουλεύουμε απτόητοι για την Αθλητική και Θεσμική  αναγνώριση της ομάδας μας  , αλλά και την βελτίωση  των Αθλητικών Υποδομών του σωματείου και του Νησιού μας.

Οι επαφές και οι έγγραφες εισηγήσεις μας σε θεσμικούς φορείς του νησιού μας,  (Δήμος Μήλου, Περιφερειακή Ενότητα Μήλου ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΓΓΑ)  δεν σταμάτησαν ούτε εν μέσω lockdown , ΚΑΙ  αναμένουμε  με ενδιαφέρον την ανταπόκριση τους.

Ο πρόεδρος του Α.Σ.Π.Μ ΙΕΡΑΞ   ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Μ. Δεληβασιλείου ευχαριστεί όσους βοήθησαν σε όλη αυτήν την πορεία για την αθλητική αναγνώριση  της ομάδα  μας , και ιδιαίτερα τους:

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΩΡΟΘΕΟ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Τ. ΕΠΑΡΧΟ ΜΗΛΟΥ  Ν. ΒΕΝΑΚΗ, ΕΠΑΡΧΟ  ΜΗΛΟΥ  Ε.ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ)

ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΥΡΟΥ ΚΑ ΜΑΡΙΤΑ ΣΙΓΑΛΑ,

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ(Κο ΠΑΤΕΝΙΩΤΗ)

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΟΠΕ , ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Κο ΦΡΕΡΗ) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Κο ΠΑΠΠΑ)

ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ   που εμπιστέθηκαν το ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ για την επαναδημιουργία και καθιέρωση ενός ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ της Μηλου.

Το 2021 θα είναι μια χρονιά που θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό.

Ο ΑΣΠΜ ΙΕΡΑΞ ξεκινάει αυτην την χρονιά   με ξεκάθαρες βάσεις.    Μόλις λήξουν οι περιορισμοί κατά της  εξαπλωσης Covid19, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες εκλογών και ανάδειξης ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, που θα συνεχίσει το εργο της ανάπτυξης των υφιστάμενων αλλά και  νέων Αθλητικών τμηματων  και υποδομών στο ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ  ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Εκ μέρους του Δ.Σ.   Α.Σ.Π.Μ   ΙΕΡΑΞ 1960

Ο Πρόεδρος

Αριστόδημος Μ. Δεληβασιλείου

Αφήστε μια απάντηση