Θωράκιση του Κέντρου Υγείας Μήλου με επιπλέον εξοπλισμό

Κέντρο Υγείας Μήλου-ΚορονοϊόςΠαραχωρήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου, μετά από ειδικη άδεια της 2ης ΥΠΕ, από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Κ.Υ.Μ, κ. Αντώνη Νίνο (Μαλλιά), ένα isolation box ως θάλαμος υποδοχής ασθενών, δημιουργώντας δεύτερο χώρο υποδοχής περιστατικών.
Από τον Δήμο Μήλου παραδόθηκαν επίσης, 35 ολόσωμες φόρμες, ειδικά γυαλιά και εντός των επόμενων ημερών θα παραδοθούν επιπλέον μάσκες προσώπου και ασπίδια.
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη θωράκιση των υποδομών υγείας στο νησί μας, συνεχίζονται από το Δήμο μας οι απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους του Κέντρου Υγείας.
Με την ευχή να είναι αχρείαστος οποιοσδήποτε εξοπλισμός για τον COVID-19, συνεχίζουμε καθημερινά να οργανώνουμε περισσότερο το νησί μας, έχοντας ως στόχο να διατηρήσουμε μηδενικό αριθμό κρουσμάτων.
Απευθυνόμενοι σε όσους κατέφτασαν στο νησί το τελευταίο διάστημα, αποστέλλουμε έκκληση συμβολής στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τους κατοίκους, την Πολιτική Προστασία του Δήμου Μήλου και την ομάδα διαχείρισης κρίσεων του νησιού, τηρώντας 14ημερη απομόνωση και συμμόρφωση στις οδηγείες του Υπουργείου.
Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα πρόληψης. Δεν επαναπαυόμαστε.
Η μάχη συνεχίζεται και το πλεονεκτημα της υγείας βρίσκεται στη θέληση μας να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΣΚΟΠΑ.
ΔΕΝ ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση