Θερμές Ευχές Και Ευχαριστίες Απο Την Κοινωνική Υπηρεσία Του Δήμου Μήλου

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΗΛΟΥ

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Μήλου, η Κοινωνική Υπηρεσία, το  Πρόγραμμα ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ και το ΄΄Κέντρο Κοινότητας΄΄, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες τους, εθελοντές και χορηγούς, για την πολύτιμη συμβολή τους στο έργο της παροχής κοινωνικών υπηρεσιών προς το συνάνθρωπο.

Έχοντας σταθερούς αρωγούς επιχειρήσεις, συλλόγους, ιδιώτες και εθελοντές από κάθε εργασιακό κλάδο του νησιού, που δεν επιθυμούν την προβολή τους, φροντίζουμε από κοινού για τις καθημερινές δυσκολίες των συνδημοτών μας.

Ως Υπηρεσία οφείλουμε ένα ειλικρινές δημόσιο ευχαριστώ προς όλους τους συνεργάτες μας:

* στα αρτοποιεία “ΜΟΥΡΑΤΟΣ”, “ΒΙΚΕΛΗΣ” και “ΑΡΤΕΜΙΣ” για τα χριστουγεννιάτικα  γλυκίσματα, αλλά και την καθημερινή  προσφορά τους σε αρτοσκευάσματα που διανέμονται σε φτωχά νοικοκυριά.

* στα εστιατόρια “ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ’’ και “ΓΙΑΓΚΟΣ” για το μαγειρευτό φαγητό που προσφέρουν καθημερινά σε εξυπηρετούμενους από την υπηρεσία μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα “ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ” για τα γιορτινά γεύματα που προσέφεραν παραμονές Χριστουγέννων σε 20 οικογένειες.

* στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου και τα μέλη του, που και φέτος έλαβαν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν είδη διατροφής και παιχνίδια, για οικογένειες που χρειάζονται στήριξη. Η υπηρεσία μας φρόντισε για τη διακριτική διανομή τους.

* στα Super Markets της Μήλου για την άμεση διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης κάθε φορά που τους έχει ζητηθεί.

* στους ιατρούς του νησιού για την αφιλοκερδή προσφορά των υπηρεσιών τους όποτε υπάρχει ανάγκη.

* στους συλλόγους και τα σωματεία της Μήλου για την πάντα πρόθυμη και πολύτιμη συνεργασία τους.

* στους Σεβαστούς Πατέρες της ιεράς νήσου Μήλου, που πλαισιώνουν με αγάπη το κοινωνικό μας έργο.

* στους αιρετούς και εργαζόμενους του Δήμου Μήλου, που αγόγγυστα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όποια ώρα και αν τους ζητηθεί.

Τέλος, οφείλουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε πολλούς ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που επιθυμούν την ανωνυμία τους, αλλά που εμείς γνωρίζουμε πόσο σημαντικοί είναι. Αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες που προσφέρουν αδιάκοπα και αθόρυβα τον χρόνο και την αγάπη τους, σε κάθε προσπάθεια για την ανακούφιση των ανθρώπινων αναγκών.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με περίσσευμα αγάπης και καλοσύνης μέσα στις καρδιές σας. Ο νέος χρόνος να σας εύρει με υγεία και καλή διάθεση, ώστε να συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία μας και το απλόχερο μοίρασμα χαράς και ελπίδας προς τον συνάνθρωπό μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥ

ΜΙΚΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

Αφήστε μια απάντηση