Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Μήλου ευχαριστεί Χορηγούς και εθελοντές

Ο Δήμος Μήλου, μέσα από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο Κοινωνικών Υπηρεσιών που αποτελείται από το Τμήμα  Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, το  Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” και το “Κέντρο Κοινότητας” παρέχει αδιάλειπτα υποστήριξη με κάθε πρόσφορο μέσο στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από 3 Κοινωνικούς Λειτουργούς και 1 Ψυχολόγο παρέχει ενημέρωση, ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική, βοήθεια για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, ένταξη σε προγράμματα κοινωνικής προστασίας, παραπομπές σε αιτήματα κ.α.

Οι ως άνω υπηρεσίες υποστηρίζονται, με στόχο ένα ολιστικό θετικό αποτέλεσμα, από Επιχειρήσεις, Συλλόγους, Ιατρούς και Εθελοντές που ουδέποτε αξίωσαν προβολής και δημόσιων ευχαριστιών.

Ηθικά όμως, αισθανόμαστε την ανάγκη αναγνώρισης της πολύτιμης συνεισφοράς τους. Επιθυμούμε λοιπόν, να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ:

  • Στα αρτοποιεία «ΑΡΤΕΜΙΣ», «ΒΙΚΕΛΗΣ» και «ΜΟΥΡΑΤΟΣ» για την προσφορά τους σε αρτοσκευάσματα που διανέμονται καθημερινά σε νοικοκυριά που τα έχουν ανάγκη.
  • Στα super markets ΣΥΝΚΑ (ΒΙΔΑΛΗΣ), ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΦΑ ΜΑΡΚΕΤ (ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΒΗΧΟΣ)  και  ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ για τη άμεση διάθεση ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης κάθε φορά που τους έχει ζητηθεί.
  • Στα εστιατόρια «ΓΙΑΓΚΟΣ» και «ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ» για τη δωρεάν διάθεση μερίδων φαγητού σε καθημερινή βάση.
  • Στα διαγνωστικά εργαστήρια CLINITEST και ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΕΜΑΝΝΟΥΗΛ για παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων σε άτομα με χαμηλά εισοδήματα.
  • Στους ιατρούς ΓΕΩΡΓΑ ΑΝΝΑ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ και ΣΟΥΡΙΔΗ ΗΛΙΑ για την αφιλοκερδή προσφορά των υπηρεσιών τους.
  • Στο «ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΗΛΟΥ», για την πάντα πρόθυμη συνεργασία τους και για την πολύμηνη διάθεση  μαγειρεμένου φαγητού σε νοικοκυριό που υπήρχε ανάγκη.
  • Τέλος, οφείλουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων που επιθυμούν την ανωνυμία τους μεν, αλλά που εμείς γνωρίζουμε καλά το πόσο σημαντικοί είναι. Προσφέρουν αδιάκοπα και αθόρυβα ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του, στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλεται για την ανακούφιση των πολύπλευρων αναγκών των συνανθρώπων μας.

Στο ξημέρωμα μιας νέας πραγματικότητας, που μας επιβλήθηκε αιφνίδια με την άφιξη  της πανδημίας του κορονοΐού Covid 19, ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε στη συνέχιση της ανιδιοτελούς συνεργασίας μας.

Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥ

ΜΙΚΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση