Ευχαριστήριο του Παμμηλιακού για το Summer camp

Τελείωσε το Summer camb του Παμμηλιακού. Έγινε απονομή πλακέτας στο Σούλη Ράμμο για την προσφορά του στο άθλημα και πολύτιμη συνεισφορά του στο να πραγματοποιηθεί το camp, στον προπονητή Σώχο Δημήτρη για την προσφορά του και της γνώσεις που μετέδωσε στα παιδιά, την σύζυγό του και γυμνάστρια Ποθητού Ειρήνη για το πρόγραμμα εκγύμνασης και στον φίλο της ομάδας και λάτρη του basketball Παγώνη Μιχαήλ, Μηλιό πατριώτη που ζει στην Αμερική…!!!
Όλοι τους έγιναν επίτιμα μέλη του συλλόγου, παραλαμβάνοντας της κάρτες τους. Παρών σύσσωμη η νέα διοίκηση του συλλόγου και ο νέος δήμαρχος Μανώλης Μικέλης, που στάθηκε το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει παίξει και διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ με τον Σούλη Ράμμο, δίνοντας και το σύνθημα ότι η νέα δημοτική αρχή με την στήριξη και της νέας επάρχου Χωριανοπούλου Έλλης θα προσπαθήσουν να φτιάξουν κλειστό στην Μήλο.

Ευχαριστούμε τον κύριο Μαρτάκη Στέφανο για την χορηγία στα T-Shirts του camp, στο κ Λεωνίδα Φωτεινό τουριστικό γραφείο «Small island», το Σούπερ Μάρκετ «Τσακανός» της κ Μαρίας Βήχου, το τουριστικό γραφείο «Αθήνα Τράβελ» της κυρίας Αθήνας Σούλη, τον Κυριάκο Κωστόπουλο, καθώς και το Ταβερνομεζεδοπωλείο «Γλαρονήσια» του Πέτρου Βαμβακάρη για την στήριξη τους στην διοργάνωση και παροχές τους,

Ευχαριστούμε τους μικρούς αθλητές μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και πήραν μέρος.

Αφήστε μια απάντηση