Ευχαριστήριο μήνυμα του Νικήτα Σταθόπουλου

Κατά την περίοδο των εξετάσεων, οι δυνάμεις μου (όπως και όλων των μαθητών) έδειχναν να ασθενούν. Με τη συμπαράσταση των καθηγητών, των φίλων και κυρίως της οικογένειάς μου, κατάφερα να επιτύχω το στόχο μου και να εισαχθώ στην Πολυτεχνική Σχολή Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η “αναγνώριση” αποτελεί την μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση για τις προσπάθειες που καταβάλει κάθε μαθητής. Έτσι, η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΞΕΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΗΛΟΥ (Ε.Β.Ε.Ε.Μ.) χορήγησε τις υποτροφίες του σχολικού έτους 2019-2020 και η Επιτροπή Αξιολόγησης, κρίνοντας τους δικαιούχους των υποτροφιών, μου απέδωσε τη βράβευση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΗΛΟΥ και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο, κ.Ιωάννη Σανούδο. Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας, συνεχίζοντας να προάγεται τις επιτυχείς προσπάθειες των κατοίκων του νησιού.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους φίλους και συν-βραβευμένους φοιτητές:
ΒΗΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΑΛΑΜΒΑΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ -ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ
ΓΕΝΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Εύχομαι καλή επιτυχία στους ακολούθους μας μαθητές που εξετάζονται Πανελλαδικά για την εισαγωγή τους σε σχολές, με την ελπίδα να χαρίζουμε στη Μήλο μας πάντα διακρίσεις!

Με εκτίμηση,
Νικήτας Σταθόπουλος

Αφήστε μια απάντηση