Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Μήλου

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Μήλου ευχαριστούν θερμά:

  • Τον κ. Δήμαρχο, τον κ. Αντιδήμαρχο, την Τεχνική Υπηρεσία, το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Δήμου Μήλου για τις ενέργειές τους προκειμένου να υλοποιηθεί μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες η μετεγκατάσταση του Σχολείου στο κτήριο του και να επιτευχθεί η σταδιακή απόδοση των χώρων στους/στις μαθητές/μαθήτριες για τη βελτίωση της ποιότητας εκπαίδευσης και την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.
  • Τον Σύλλογο Γονέων, ο οποίος ήταν πάντα πλάι μας και βοήθησε στην επίλυση καθημερινών αλλά και χρόνιων προβλημάτων που μας απασχολούσαν.
  • Τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του ΓΕ.Λ. Μήλου για τη ζεστή φιλοξενία, συμπαράσταση και αλληλεγγύη που επέδειξαν σε όλο το χρονικό διάστημα των δύο και πλέον χρόνων συνύπαρξής μας.

Παραμένουν ακόμα πολλά να γίνουν ώστε να ολοκληρωθεί το εγχείρημα της μετεγκατάστασης, όμως το έμπρακτο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια ταλαιπωρίας, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά σας και παιδιά μας όλες τις απαιτούμενες παροχές ώστε να βελτιώσουμε το επίπεδο διδασκαλίας και μάθησης.

Αφήστε μια απάντηση