Ευχαριστήρια Επιστολή για την Αιμοδοσία από την Εργατική Ένωση Κιμώλου «Αγία Βαρβάρα».

Στις 16 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου η εθελοντική αιμοδοσία, στην οποία έλαβε μέρος για δέκατη τρίτη φορά η Εργατική Ένωση Κιμώλου «Αγία Βαρβάρα» με μικρή συμμετοχή λόγω εργασιακών υποχρεώσεων, για τις ανάγκες συνανθρώπων μας που το χρειάζονται. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά:

Το Δήμο Μήλου, ο οποίος ανέλαβε τη μεταφορά των αιμοδοτών εντός της Μήλου, με το δημοτικό λεωφορείο από και προς το Κέντρο Υγείας Μήλου, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μήλου και την ομάδα νοσηλευτών από το «Τζάνειο Νοσοκομείο», οι οποίοι συνέβαλαν στην άμεση, ανώδυνη και ευχάριστη ολοκλήρωση της διαδικασίας της αιμοδοσίας.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν συμβάλλοντας έμπρακτα με τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα όπως είναι η προσφορά αίματος από την οποία εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές. Η εθελοντική αιμοδοσία αναδεικνύει το πραγματικό νόημα σε αξίες, όπως, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Αφήστε μια απάντηση