Εντυπωσίασε η χορευτική ομάδα του Κ.Α.Π.Η Μήλου στο φεστιβάλ Πάτρας.

Τα μέλη της νεοσύστατης χορευτικής ομάδας του ΚΑΠΗ  Δήμου Μήλου, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με τη συμμετοχή τους στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 10 με 12 Ιουνίου στην Πάτρα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μήλου με ομόφωνη Απόφασή του, κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου Μήλου κ. Γεράσιμου Δαμουλάκη, ενέκρινε τη συμμετοχή και την κάλυψη εξόδων των μελών του Κ.Α.Π.Η, για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

Η χορευτική ομάδα του ΚΑΠΗ, αποτελούμενη από τις κυρίες, Βεντούρη Ασπασία, Βήχου Χρυσούλα, Ζούλια Οδηγήτρια, Καντσού Μαρία,  Κατέχη Σοφία, Κυπραίου Αικατερίνη, Μαθιουδάκη Γεωργία, Μωραΐτη Χρυσούλα, Ξυδού Άννα, Ξυδού Μαρία, Τούρλου Παρασκευή,  Ψαθά Ανθούσα και τη χοροδιδάσκαλο κ. Μαρία Ζούλια, εκπροσώπησε επάξια τη Μήλο, αποτελώντας τη μοναδική Αιγαιοπελαγίτικη αποστολή.

Στο Φεστιβάλ πήραν μέρος 12 Κ.Α.Π.Η. από όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμος Πατρέων προσέφερε ένα ευχάριστο πρόγραμμα ημερήσιων δραστηριοτήτων, ξεναγήσεων και περιηγήσεων, με αποκορύφωμα το παραθαλάσσιο βραδινό γλέντι με ζωντανή μουσική και χορωδία, κατά τη διάρκεια του οποίου απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη και συγχαίρει τα μέλη της χορευτικής ομάδας του Κ.Α.Π.Η., την εθελόντρια χοροδιδάσκαλο κ. Μαρία Ζούλια και το προσωπικό του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, για την επιτυχημένη εκπροσώπηση του νησιού μας στο Φεστιβάλ. Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς μας, την εταιρεία ZANTE FERRIES για τη χορηγία των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και το κατάστημα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ για την ευγενική προσφορά παραδοσιακών προϊόντων της Μήλου.

Αφήστε μια απάντηση