Ενημέρωση για τις αιτήσεις ελλιμενισμού για επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σκάφη από το Λιμενικό Ταμείο Μήλου

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Πέμπτη 01/10/2020 έως και την Δευτέρα 16/11/2020 θα υποβάλλονται αιτήσεις για μόνιμο ελλιμενισμό των σκαφών (επαγγελματικών και ερασιτεχνικών) που επιθυμούν να ελλιμενιστούν στις περιοχές ευθύνης του Δ.Λ.Τ. Μήλου (Αδάμαντα – Πολλώνια).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τον έλεγχο από την αρμόδια επιτροπή, η οποία θα οριστεί με απόφαση του Δ.Σ του Δ.Λ.Τ Μήλου, είναι να κατατεθούν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι όπως υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά τους όπως αυτά αναφέρονται στην σχετική αίτηση η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δ.Λ.Τ Μήλου (www.milospost.gr  — ΧΡΗΣΙΜΑ — ΑΙΤΗΣΗ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους έναντι του Δ.Λ.Τ Μήλου για τα προηγούμενα έτη.

Επισημαίνεται, ότι η αίτηση στα πλαίσια της πρόληψης από την διάδοση του COVID-19 πρέπει να κατατεθεί ηλεκτρονικά στο email: dltm@otenet.gr. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Δ.Λ.Τ Μήλου (22870-22130 / Ωράριο λειτουργίας: 09:00 – 13:00) για να προσέλθετε με ραντεβού.

 

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ Δ.Λ.Τ Μήλου

 

Νίνος Χρήστος

Δείτε την ανακοίνωση σε μορφή pdf

Αφήστε μια απάντηση