Ενημέρωση για την παιδική χαρά στον Τριοβάσαλο

Επιθυμώ μέσω αυτής της ανακοίνωσης να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερόμενους για τον λόγο που η παιδική χαρά Τριοβασάλου παραμένει μέχρι και σήμερα κλειστή.
Ο μοναδικός λόγος είναι ότι δεν έχει πιστοποίηση λειτουργίας.
Ως εκ τούτου δεν μπορεί να λειτουργήσει η παιδική χαρά αν δεν πάρει πιστοποίηση λειτουργίας όπως ορίζει και ο νόμος.
Από την πλευρά της κοινότητας και του δήμου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή και ο φορέας υλοποίησης είναι η τεχνική υπηρεσία του δήμου.
Να ενημερώσουμε ότι ο επιθεωρητής που είναι αρμόδιος για την πιστοποίηση της παιδικής χαράς ήρθε στην Μήλο τέλος του Γενάρη του 2020 έκανε την αυτοψία του και έστειλε τις παρατηρήσεις του  ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα , να αντικατασταθεί ο εξοπλισμός που δεν τηρεί τις προδιαγραφές και να καλλωπιστεί ο χώρος.
Δυστυχώς λόγω της πανδημίας και της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του δήμου καθυστέρησε όλη η διαδικασία και τις τελευταίες μέρες ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του χώρου.
Εκτός των παραπάνω έχουμε και το πρόβλημα ότι παρόλο που υπάρχει περίφραξη του χώρου κατά τις βραδυνές ώρες  παιδιά μεγάλης ηλικίας μπαίνουν στον χώρο σκαρφαλώνοντας ή καταστρέφοντας την περίφραξη –  ακόμα και την κύρια πόρτα- και προξενούν φθορές στην παιδική χαρά. Επιπρόσθετα έχουν σπάσει και μπουκάλια και ο χώρος είναι γεμάτος σπασμένα γυαλιά.
Για την ασφάλεια των παιδιών θα κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα και προειδοποιούμε ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις σε όποιον αντιληφθούμε ότι προκαλεί καταστροφές εντός της παιδικής χαράς.
Ο  πρόεδρος της κοινότητας Τριοβασάλου
Σπύρος Μπουντίνας

Αφήστε μια απάντηση