Εκδρομή στην Πολύαιγο με τον “Όμιλο Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου”

Ο  Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου οργανώνει την Κυριακή 14/11/2021,   ημερήσια εκδρομή  στην Πολύαιγο.

Η εκδρομή  θα περιλαμβάνει :

– Διάσχιση της Πολυαίγου από πεζοπορική ομάδα από τον Φάρο στο αυλάκι της Παναγιάς. Η διαδρομή έχει διάρκεια γύρω στις 4 ώρες και είναι μέτριας  δυσκολίας. Μπορεί να συμμετέχει  όποιος το επιθυμεί.

–  Όσοι δεν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την πεζοπορία θα παραμείνουν  στο σκάφος και θα αποβιβαστούν στην όμορφη αμμουδιά «Στης Παναγιάς τ’ αυλάκι» όπου θα φτάσουν και τα άτομα που θα κάνουν τη διάσχιση της Πολυαίγου. Μπορούν να πεζοπορήσουν στη γύρω περιοχή μέχρι το εκκλησία της Παναγιάς και τη στάνη του μοναδικού κατοίκου του νησιού. Τα τυριά του είναι μοναδικά !

– Τα μέλη της πεζοπορικής ομάδας πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε αρκετό  νερό και κάποια ελαφρά τροφή.  Απαραίτητα τα κλειστά παπούτσια και επιθυμητό το μακρύ παντελόνι.

  Η αναχώρηση θα είναι στις 8:00 πμ το πρωί της Κυριακής από τον Αδάμαντα με το σκάφος «Θαλασσίτρα». 

 Το δικαίωμα συμμετοχής στην εκδρομή είναι 35  Ευρώ το άτομο.  

– Στο σκάφος θα υπάρχει  μπουφές που συμπεριλαμβάνεται στην τιμή συμμετοχής.

Στην εκδρομή θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή εξάπλωσης του covid-19. Απαραίτητα για την επιβίβαση στο σκάφος  είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρόσφατο ράπιντ τεστ (48 ωρών) για τους ανεμβολίαστους. 

Ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να συμμετέχουν είναι περιορισμένος  (19 άτομα η χωρητικότητα του σκάφους λόγω covid-19). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Συμμετοχές μέχρι Σάββατο μεσημέρι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6978585487

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου

Ο Πρόεδρος                                 Ο  Γραμματέας

Γ.Μάλλης                                         Α. Τρίμης

Αφήστε μια απάντηση