Εκδρομή στην Ανάφη από τον Όμιλο Βουνού και Θάλασσας Μήλου

Ο σύλλογός μας οργανώνει  εκδρομή στο νησί της Ανάφης από 11 έως και 13 Μαΐου 2018. Η αναχώρηση από Μήλο θα είναι 11.10 το βράδυ της Παρασκευής 11/5  με το πλοίο «Πρέβελης» και η επιστροφή από Ανάφη 10.20 το βράδυ της Κυριακής 13/5.  Οι ώρες των αναχωρήσεων δίνονται από το πρακτορείο και ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 6 ώρες.

Η διαμονή στην Ανάφη θα είναι στη Χώρα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που θα  βρίσκονται το ένα πλησίον του άλλου. Η συγκεκριμένη διαμονή θα προσδιοριστεί ανάλογα με τα κλεισίματα που θα υπάρξουν(μονόκλινα ,δίκλινα ,τρίκλινα).

Τις ημέρες της εκδρομής θα πραγματοποιηθούν κάποιες  πεζοπορικές διαδρομές, όχι μεγάλης χρονικής διάρκειας, στις οποίες θα συμμετέχουν όσοι επιθυμούν. Επίσης θα επισκεφθούμε τα μουσεία, μοναστήρια και γενικά αξιοθέατα του νησιού.  Όσοι δεν συμμετέχουν στις οργανωμένες επισκέψεις και πεζοπορίες θα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ 90 Ευρώ.

 Καλύπτεται ακτοπλοϊκό εισιτήριο στο κατάστρωμα και διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο.

Σε περίπτωση επιλογής καμπίνας στο πλοίο ή μονόκλινου δωματίου το κόστος θα διαμορφώνεται ανάλογα με την διαφορά της τιμής από το κατάστρωμα ή το δίκλινο δωμάτιο.

Η διατροφή και τα όποια άλλα έξοδα θα καλύπτονται ελεύθερα από τον καθένα.

Προϋπόθεση για  την πραγματοποίηση της εκδρομής είναι η συμπλήρωση των 22 συμμετοχών λόγω και του σχετικού όρου για την έκδοση ομαδικού ακτοπλοϊκού εισιτηρίου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/5 στο ΤΗΛ. 6978585487.

Για το Διοικητικό  Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου

Ο Πρόεδρος              Ο Γραμματέας

Γ. Μάλλης                  Α. Τρίμης

Αφήστε μια απάντηση