ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΗΛΟΥ

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μήλου.
Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες ήταν πραγματικά αντίξοες την ημέρα αυτή, τα ηλικιωμένα μέλη του Κ.Α.Π.Η. τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη εκδήλωση.
Ο π. Σταύρος Ζούλιας ευλόγησε την πίτα και έδωσε τις ευχές του, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας, για το νέο έτος. Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φραγκίσκος Ζούλιας και Παναγιώτης Λιβανός απηύθυναν εγκάρδιες ευχές στους παρευρισκόμενους για μια ευτυχισμένη, δημιουργική και γεμάτη υγεία νέα χρονιά.
Το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε δύο δώρα, κέρδισε για άλλη μια χρονιά το μέλος του Κ.Α.Π.Η. κα Μαριγούλα Μαρκαντώνη, της οποίας ευχόμαστε να είναι σε όλη της τη ζωή τόσο τυχερή. Το πρώτο δώρο ήταν ένα όμορφο γούρι προσφορά από το κατάστημα “Χρυσόμηλο” στον Αδάμαντα, και το δεύτερο, μια διήμερη εκδρομή στην Ορεινή Αρκαδία προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Panos Holidays, που εδρεύει στην Αθήνα.
Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Εμμανουήλ Μικέλης, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, το προσωπικό του Δήμου και οι συνεργάτες του Κ.Α.Π.Η. σας εύχονται καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και αγάπη στη ζωή σας!

Αφήστε μια απάντηση