Δελτίο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυκλάδων – Αποχαιρετισμός στην συντρόφισσα μας Ευαγγελία Γαλανού

Αποχαιρετισμός στην συντρόφισσα μας Ευαγγελία Γαλανού

H Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυκλάδων και η Οργάνωση Μελών Σερίφου αποχαιρετούμε με πολύ μεγάλη θλίψη και άπειρα «γιατί» το μέλος μας και αγαπημένη συντρόφισσα, Ευαγγελία Γαλανού, που έφυγε αδόκητα γρήγορα και βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους, συντρόφους και σίγουρα όλη την κοινωνία της Σερίφου.

Η Ευαγγελία, νέο στέλεχος στο κόμμα μας και στη Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων, πρωτοστάτησε στη δημιουργία της Οργάνωσης  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Σέριφο, στην οποία ήταν από τα πιο ενεργά μέλη και θα τη θυμόμαστε για τη νηφαλιότητα και τον ενωτικό της λόγο, για την συντροφικότητα και την αποδοχή, για τον τρόπο και την ευθύτητα με την οποία αντιμετώπιζε ανθρώπους και καταστάσεις, για τη γείωσή της με την πραγματικότητα των νησιών και την ανοιχτή της καρδιά.

Οι συντοπίτες μας Σεριφιώτες θα έχουν σίγουρα πολλά να θυμούνται από τη γυναίκα που έζησε πολλές ζωές μέχρι τα 62 της, συμμετείχε σε συλλογικότητες και πολιτικά σχήματα, είχε επιχειρηματική δραστηριότητα και είχε σίγουρα πολλά ακόμα να προσφέρει. Τελευταίο παράδειγμα προς μίμηση, οι σπουδές που άρχισε πρόσφατα και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους δικούς της ανθρώπους και σε όλη την κοινωνία της Σερίφου για την οδυνηρή απώλεια.

Θα την θυμόμαστε με αγάπη.

Οργάνωση Μελών Σερίφου και Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Share

Αφήστε μια απάντηση