Δεκατέσσερις μέρες πριν την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑ.Λ., την Τετάρτη 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο ΕΠΑ.Λ. με θέμα : «ΑΓΧΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ , ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ».

Δεκατέσσερις μέρες πριν την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑ.Λ. , την Τετάρτη 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο ΕΠΑ.Λ. με θέμα :

«ΑΓΧΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ».

Η Ψυχολόγος του ΕΠΑ.Λ. Μήλου, Μαρία Κολλύρου, κάλεσε στον χώρο της βιβλιοθήκης ΕΠΑΛ Μήλου τους γονείς των μαθητών υποψήφιων Πανελλαδικών εξετάσεων 2023, με σκοπό να τους μιλήσει για τον τρόπο που βιώνουν το άγχος των παιδιών τους κατά την διάρκεια των εξετάσεων. Οι γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και σε μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση και σε ένα ζεστό κλίμα, η ψυχολόγος παρουσίασε

τρόπους υποστήριξης των εφήβων που βρίσκονται προ των πυλών των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή προβληματισμών, καθοδήγηση σχετικά με την μείωση των αρνητικών συναισθημάτων καθώς και προτροπή των γονέων για αποδοχή και παροχή ασφάλειας και εμπιστοσύνης ως προς τους εφήβους !

Το ΕΠΑ.Λ. Μήλου εύχεται σε όλους τους μαθητές

καλή επιτυχία στις εξετάσεις

και δύναμη σε αυτούς και στις οικογένειες τους!!

Αφήστε μια απάντηση