Βράβευση της Imerys Ελλάς – Hub Μήλου στα Health & Safety Awards 2021

Η Imerys Ελλάς – Hub Μήλου έλαβε Gold Award στα Health & Safety Awards 2021 στην κατηγορία «Εκπαίδευση & Ευαισθητοποίηση προσωπικού» στην Ενότητα «Δραστηριότητες Εμπέδωσης Κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας». Οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους την Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στόχος των Health & Safety Awards είναι να προβάλουν εταιρείες που δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς χώρους εργασίας αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση στους κλάδους που ανήκουν, αλλά και να αναπτύξουν κουλτούρα προληπτικής υγείας και ασφάλειας σε εργοδότες και εργαζόμενους.

Για την Εταιρεία, η εκπαίδευση σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας είναι ζωτικής σημασίας. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η εκπαίδευση δεν σταμάτησε, αλλά αναπροσαρμόστηκε με πλήθος προγραμμάτων τηλεκπαίδευσης. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, η Imerys πραγματοποίησε σε συνεργασία με την εταιρεία EHSQ Development, δύο βιωματικές εκπαιδεύσεις μαζί με ασκήσεις εκτάκτου ανάγκης:
• Εργασία σε ύψος με εκπαιδευτές του ΕΛΙΝΥΑΕ, και
• Απεγκλωβισμός οδηγού φορτηγού μεταφοράς υλικού σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου.

Όλοι οι συμμετέχοντες απέκτησαν πολύτιμη γνώση και εμπειρία προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν αποτελεσματικά και να διαχειριστούν αντίστοιχες καταστάσεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννης Σανούδος, Διευθυντής του Ηub Μήλου, η βράβευση αυτή επισφραγίζει τις συνεχείς προσπάθειες και επενδύσεις της Εταιρείας στην Υγεία & Ασφάλεια των εργαζομένων και των συνεργατών της, οι οποίοι συμμετέχουν πάντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις βιωματικές αυτές εκπαιδεύσεις.

Μήλος, 25 Μαΐου 2021

Αφήστε μια απάντηση