Απονεμήθηκαν οι υποτροφίες της Αναστασίας Αντωνιάδου

Το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο «Συνεδριακό Κέντρο Μήλου-Γεώργιος Ηλιόπουλος», η απονομή της 22ης Υποτροφίας Αναστασίας Αντωνιάδου, που έχει θεσπίσει η IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ στη μνήμη της Αναστασίας Αντωνιάδου, καθώς και η απονομή των υποτροφιών των τελευταίων ετών που αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημικής εποχής.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο κ. Σανούδος Ιωάννης, Διευθυντής Μήλου της IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ο οποίος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τις σημαντικότερες δράσεις της Εταιρίας στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, τη χρονική περίοδο 2020-2023 επικεντρώνοντας στην παιδεία, στην υγεία και ασφάλεια, στις υποδομές, στον πολιτισμό και αθλητισμό, ενώ προβλήθηκαν και βίντεο από το έργο της εταιρείας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Μητροπολίτες και Αρχιερατικοί Επίτροποι, υποψήφιοι Βουλευτές, η Έπαρχος, ο Δήμαρχος Μήλου, οι Λιμενικές Αρχές, ο Λοχαγός 1ου Λόχου Εθνοφυλακής Μήλου, εργολάβοι, στελέχη και εργαζόμενοι της εταιρείας.

Οι τιμητικές διακρίσεις που δόθηκαν είναι η εξής:

Η «Υποτροφία Σπουδών Αναστασία Αντωνιάδου 2022», η οποία, σύμφωνα με την κρίση της Επιτροπής Αξιολόγησης υποψηφίων υπό την Προεδρία του Δημάρχου Μήλου Μανώλη Μικέλη, απονεμήθηκε στην κ. Βαμβούνη Ασημίνα του Γρηγορίου, φοιτήτρια στη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η «Υποτροφία Σπουδών Αναστασία Αντωνιάδου 2021» απονεμήθηκε στην κ. Ξυδού Ανδριάνα του Γεωργίου, φοιτήτρια στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η «Υποτροφία Σπουδών Αναστασία Αντωνιάδου 2020» απονεμήθηκε στην κ. Ξυδού Ειρήνη του Αντωνίου, φοιτήτρια στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στη Σχολή Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η «Υποτροφία Σπουδών Αναστασία Αντωνιάδου 2019» απονεμήθηκε στην κ. Καπισίδου Δάφνη του Δημητρίου, φοιτήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στη Σχολή Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι υποτροφίες απονεμήθηκαν ως εξής:

Η «Υποτροφία Σπουδών Αναστασία Αντωνιάδου 2022», απονεμήθηκε στην κ. Βαμβούνη Ασημίνα από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημήτριο.

Η «Υποτροφία Σπουδών Αναστασία Αντωνιάδου 2021» απονεμήθηκε στην κ. Ξυδού Ανδριάνα από το Δήμαρχο Μήλου, κύριο Μικέλη Εμμανουήλ.

Η «Υποτροφία Σπουδών Αναστασία Αντωνιάδου 2020» απονεμήθηκε στην κ. Ξυδού Ειρήνη από την Έπαρχο Μήλου, κυρία Χωριανοπούλου Έλλη.

Η «Υποτροφία Σπουδών Αναστασία Αντωνιάδου 2019» απονεμήθηκε στην κ. Καπισίδου Δάφνη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στέλεχος της εταιρείας , κύριο Γκαγκάκη Απόστολο.

Στο τέλος απονεμήθηκε από την κυρία Βόγλη Άννα το βραβείο εθελοντισμού στην κυρία Ψαθά Ανθούσα για την κοινωνική της προσφορά και τη φιλανθρωπική της δράση.

Η εκδήλωση έριξε αυλαία με την προσέλευση των καλεσμένων στο μπουφέ στη σκεπαστή αυλή του Συνεδριακού Κέντρου.

Αφήστε μια απάντηση