Ανακοίνωση του νέου δημοτικού συνδυασμού “Σίφνος Εν Δράσει”

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Φίλοι και φίλες,

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, με πίστη και προσήλωση στην δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώση, καθώς και τόλμη και αφοσίωση στα θέματα που απασχολούν τη Σίφνο, δηλώνω την πρόθεσή μου να θέσω υποψηφιότητα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως επικεφαλής της νέας ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Σίφνος εν δράσει».

Είναι ηθική υποχρέωση του κάθε πολίτη να συμμετέχει ενεργά στα κοινά του τόπου του. Γι’αυτό, υπό τις παρούσες ανάγκες και συνθήκες, θεώρησα χρέος μου να μην μείνω απαθής θεατής και να επαναδραστηριοποιηθώ στα αυτοδιοικητικά του νησιού μας.

Η απόφασή μου αυτή, γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις, τις θυσίες και τον αγώνα που πρέπει να κάνω, δεν ήταν εύκολη. Έλαβα όμως υπόψη την αγωνία και το κάλεσμα πολλών επαγγελματιών, την προτροπή συμπατριωτών και την γνώμη αρκετών φίλων.

Όλοι εμείς στην «Σίφνος εν δράσει», ενεργοί πολίτες που ζούμε, αγωνιούμε, εργαζόμαστε, και δημιουργούμε στη Σίφνο ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για το κοινό συμφέρον και ζητάμε την στήριξή σας, έχοντας τη διάθεση, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρινή πρόθεση συνεργασίας, να εργαστούμε σκληρά, προκειμένου να συμβάλλουμε, τόσο στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί μας, όσο και στην ανάδειξη και ανάπτυξή του.

Μαζί με τους συνεργάτες μου, σας καλούμε να έρθετε κοντά μας.

Μοναδικοί μας στόχοι η εύρυθμη λειτουργία, η πρόοδος και η ορθή ανάπτυξη του νησιού μας. Για την Σίφνο.

 

Η επικεφαλής του Συνδυασμού «Σίφνος εν δράσει»

 

Φραγκίσκα Θεολόγου-Βλαχουτσάκου

Υποψήφια Δήμαρχος Σίφνου

 

Αφήστε μια απάντηση