Φιλοξενία από τον Δήμο Μήλου του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Χίου

Ο Δήμος Μήλου υλοποιώντας δράση κοινωνικής προσφοράς, προσκάλεσε και φιλοξένησε (ενισχύοντας οικονομικά και τη μεταφορά) το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Χίου με τις δομές του (Σ.Υ.Δ. & Κ.Δ.Η.Φ.)  επιβραβεύοντας την προσφορά μας στο τόπο.  Δίπλα στην προσφορά του Δήμου βρέθηκαν αρωγοί οι τοπικοί σύλλογοι και οι επαγγελματίες του νησιού που μας παρείχαν κεράσματα, γεύματα και ψυχαγωγία. Οι ωφελούμενοι των δομών μας ξεναγήθηκαν στο νησί γνωρίζοντας για τον τόπο και την ιστορία του αλλά και ψυχαγωγήθηκαν μέσα στις μοναδικές παραλίες και στα αξιοθέατα του νησιού.

Θα θέλαμε να δώσουμε δημόσια ευχαριστίες στην εισηγήτρια της κίνησης δικτύωσης με το νησί της Μήλου, αντιδήμαρχο, κυρία Ζαμπέτα Τούρλου που χωρίς την αποφασιστικότητά της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι, στο Δημοτικό Συμβούλιο που υποστήριξε την πρόταση αλλά και το δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη που υπήρξε υπέροχος οικοδεσπότης του νησιού.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Μήλου και τους συνεργάτες του Κέντρου Κοινότητας που δε δίστασαν ούτε στιγμή να μας παρέχουν ότι χρειαζόμαστε και να μας ακολουθούν σε όλο το πρόγραμμα.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε να κατασκευάσουμε μια όμορφη πολιτισμική γέφυρα γεμάτη αγάπη, μέσα από τη συνεργασία αυτή ανάμεσα στη Μήλο και τη Χίο. Σας ευχαριστούμε!

Το Δ.Σ., το προσωπικό και οι ωφελούμενοι των δομών μας

Αφήστε μια απάντηση