Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις οικογένειές τους

Ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Μήλου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα και την αναγνώριση μακράς και κοπιαστικής προσπάθειας ετών. Ως γονείς γνωρίζουμε πως ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει στις οικογένειες σας, οι οποίες σας στήριξαν και θα συνεχίζουν να σας στηρίζουν στο δύσκολο δρόμο που έχετε μπροστά σας. Θερμά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι στέκονται πάντα αρωγοί στις προσπάθειες σας.

Ευχόμαστε τα χρόνια των σπουδών  σας να είναι δημιουργικά και παραγωγικά γεμάτα με γνώση και επιτυχίες. Ο τόπος και η χώρα μας σας έχει ανάγκη. Η επένδυση σε νέους επιστήμονες με σύγχρονες αντιλήψεις αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας.

Tα παιδιά μας που δεν κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απογοητεύονται.  Οφείλουν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και  με μεθοδική δουλειά να προσπαθήσουν ξανά για την υλοποίηση των στόχων τους.

Αφήστε μια απάντηση