Στη Λευκωσία θα γίνει η συνάντηση Ελλάδα/Κύπρος, που αφορά στους αθλητές και στις αθλήτριες της κατηγορίας Κ18.

Οι Μηλιές αθλήτριες του Πανναξιακού θα αγωνισθούν στις 25 Ιουλίου στην Λευκωσία στην διεθνή συνάντηση στίβου μεταξύ Ελλάδος – Κύπρου.
Η Ιωάννα θα αγωνισθεί στο αγώνισμα του ακοντισμού και η Μαρία στο αγώνισμα του άλματος εις τριπλούν.
Μια απίστευτη επιτυχία για τον Μηλεΐκο και τον κυκλαδίτικο αθλητισμό.
Με τις δυο Μηλιές αθλήτριες και την προσθήκη της Elina Anesti (πρωταθλήτρια στα 100 εμπόδια ) που γυμνάζεται στην Αθήνα ο Πανναξιακος έχει τρεις αθλήτριες στην Εθνική περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα!!!!
Η αξία της κλήσης στην Εθνική των Κοριτσιών από το νησί της Μήλου είναι τεράστια δεδομένου ότι είναι οι μοναδικές αθλήτριες υψηλού επίπεδου που γυμνάζονται ακόμη σε …..χωμάτινο στιβο..
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον Θωμά Κυριαζή (ομοσπονδιακός ρίψεων) όσο και στον Πομάσκι Γεώργιο ( ομοσπονδιακός αλμάτων) για την βοήθεια τους στην εκγύμναση των παραπάνω αθλητριών!!!
Θερμή παράκληση στον Δήμαρχο Μήλου ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ που βρίσκεται πάντα δίπλα στους αθλητές όπως βοηθήσει στην επίσπευση στρωσίματος με ταρτάν τουλάχιστον στον διάδρομο του μήκους και δυο διαδρόμων στην ευθεία των 100μ όπως έχει συμφωνηθεί μετά και την έγκριση της πίστωσης 140.000 ευρώ για έργα βελτίωσης υποδομών του Δημοτικού Σταδίου!!!!

Πηγή : ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΣΕΓΑΣ

Αφήστε μια απάντηση