Ο Αβέρκης Γαϊτανής ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος στο Δήμο Μήλου

Ο κ. Αβέρκης Γαϊτανής ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για Δήμαρχος στο Δήμο Μήλου. Η ανακοίνωση  έχει ως εξής :

“Φίλες και φίλοι….

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ευχαριστήσω τις δεκάδες από εσάς, που δηλώνοντας ανοικτή και έμπρακτη στήριξη στο πρόσωπό μου, με έπεισαν να στρατευθώ για μια ακόμη φορά στα κοινά του τόπου μας. Η απόφαση αυτή κάθε άλλο από εύκολη ήταν, καθώς έχω πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που υπάρχουν μετά την αδράνεια ή και την αστοχία του δήμου σε σημαντικά τοπικά θέματα.
Παραμερίζοντας όμως προσωπικές ενστάσεις και προβλήματα, και με όπλα την πρότερη εμπειρία και τη δική σας αποφασιστική συμμετοχή, ανακοινώνω τη δημιουργία κίνησης που θα συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και :
* Απευθύνω πρόσκληση συμμετοχής σε κάθε ένα – μια από σας ξεχωριστά, ώστε όλοι μαζί να καταργήσουμε το σημερινό δημαρχοκεντρικό σύστημα και να εγκαινιάσουμε ένα νέο, όπου οι πολλοί θα αποφασίζουν και ο δήμαρχος μόνο θα συντονίζει και θα εκτελεί.
* Καλώ τους νέους που δεν είχαν μέχρι σήμερα εμπλοκή στα δημοτικά πράγματα να συμμετέχουν μαζικά ώστε από κοινού να δημιουργήσουμε την τόσο απαραίτητη επόμενη αυτοδιοικητική γενιά.
* Καλώ τους μεγαλύτερους να συμβάλλουν αποφασιστικά με την εμπειρία τους στη νέα εποχή
* Καλώ και εκείνους που το παρελθόν μας βρήκε σε διαφορετικές παρατάξεις, να αποτάξουν τυχόν ενστάσεις και να δώσουν το παρόν στη νέα αυτή προσπάθεια.
* Καλώ όσους είχαν κάνει σκέψεις να είναι υποψήφιοι, να σταθμίσουν τα γεγονότα και να συστρατευθούν ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε αφενός μεν την προεκλογική περίοδο, αφετέρου δε την πραγματικά δύσκολη επόμενη δημοτική περίοδο.
Ο τόπος μας είχε και συνεχίζει να έχει μπροστά του προκλήσεις και προβλήματα που μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Εγώ, σηκώνω το χέρι και δείχνω προς ένα καλύτερο μέλλον.
Θα είναι όμως τα δικά σας χέρια που θα σηκώσουν τη Μήλο και θα την πάνε μπροστά!”

Αβέρκιος Γαϊτανής

Αφήστε μια απάντηση