Ορκίστηκε η νέα Δημοτική αρχή

Λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής 30 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του δημάρχου Μήλου κ. Εμμανουήλ Μικέλη και του νέου δημοτικού συμβουλίου.  Με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκαν όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου εκτός από τον Χρήστο Νίνο που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.  Η  θητεία ξεκινά από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και διαρκεί για τέσσερα χρόνια.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Αρχιερατικός επίτροπος Μήλου π.Γιαννούλης  Μαρκαντώνης.   Παραβρέθηκαν στην τελετή ο Ιερός κλήρος της Μήλου, ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Συρμαλένιος, οι τοπικές αρχές ο δοικητής του Α.Τ Μήλου κ. Μηνάς Μακρίδης και ο λιμενάρχης κ. Βασίλης Βαρδαξής, ο διευθυντής της “Imerys” κ. Γιάννης Σανούδος, εκπρόσωποι των πολιτιστικών φορέων και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μικέλης αναφέρθηκε στους στόχους που θα θέσει η νέα δημοτική αρχή, ευχαρίστησε την απερχόμενη δημοτική αρχή και τους παρευρισκομένους και δεν παράλειψε να ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι δημότες στις εκλογές του Μαΐου και έδωσε το μήνυμα ότι θα δουλέψουμε και θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για να πάει το νησί ακόμα πιο μπροστά, θα σχεδιάσουμε και θα το προφυλάξουμε, ώστε  να μην απογοητεύσουμε κανένα.

Φωτογραφίες από την ορκωμοσία

Αφήστε μια απάντηση