Οι επιτυχόντες του Γενικού Λυκείου Μήλου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019

????

Το Γενικό Λύκειο Μήλου έχει την χαρά να ανακοινώσει στοιχεία για τα αποτελέσματα εισαγωγής σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της Χώρας των αποφοίτων μαθητών του για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019, μιας και λόγω πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων δεν είναι δυνατή η ανάρτηση των ονομάτων των μαθητών και των σχολών επιτυχίας τους.

Για άλλη μια χρονιά το Σχολείο απέδειξε την υψηλή δυναμική του. Κατά τη διάρκεια των γραπτών Πανελλαδικών Εξετάσεων συμμετείχαν συνολικά 26 μαθητές, εκ των οποίων μηχανογραφικό δελτίο κατέθεσαν οι 23. Το ποσοστό επιτυχίας ξεπέρασε το 90% με τους 21 από τους αποφοίτους μαθητές, που υπέβαλαν μηχανογραφικό δελτίο, να επιτυγχάνουν την εισαγωγή τους σε ιδιαίτερα υψηλόβαθμες σχολές μεγάλης ζήτησης. Από τους επιτυχόντες, οι δέκα επτά θα φοιτήσουν σε Α.Ε.Ι. και οι τέσσερεις σε Τ.Ε.Ι..

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Καθηγητών του ΓΕ.Λ. Μήλου εύχονται στους επιτυχόντες καλή πρόοδο στις ακαδημαϊκές τους σπουδές, και στους τελειοφοίτους μαθητές του Σχολικού Έτους 2018-19 να συνεχίσουν την μακρά παράδοση επιτυχιών του Σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση